Fastslå, hvilken grafikprocessor din MacBook Pro bruger

Find ud af, om din MacBook Pro bruger en diskret grafikprocessor (GPU) eller en integreret GPU.

MacBook Pro 15" og 17" har ofte to grafikprocessorer (GPU) – en diskret GPU og en integreret GPU. Den diskrete GPU leverer en markant grafisk ydeevne, men bruger mere energi. Den integrerede GPU optimerer batterilevetiden ved at bruge mindre energi.

Fastslå, om den diskrete eller den integrerede GPU bruges

• For at se, hvilket grafikkort der er i brug, skal du åbne Om denne Mac og gå til fanen Skærme.
  • For at se, hvilket program der bruger den diskrete GPU med den større ydeevne, skal du åbne Aktivitetsovervågning og klikke på fanen Energi.

I dette eksempel bruger Fotos den diskrete GPU med den større ydeevne:

Læs mere

Her er et par eksempler på apps og tilbehør, der bruger den diskrete GPU med den større ydeevne:

• Fotos
  • iMovie
  • Adobe Photoshop og Adobe InDesign
  • En ekstern skærm

Læs mere om, hvordan du indstiller grafikydeevnen på din MacBook Pro eller MacBook Pro med Retina-skærm.

Læs mere om, hvordan du indstiller grafikydeevnen på din MacBook Pro (2009 og tidligere).

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.