Indstilling af grafikydeevnen på en MacBook Pro

Her kan du se, hvordan grafikydeevnen justeres på din MacBook Pro eller MacBook Pro med Retina-skærm.

Mange MacBook Pro-modeller har to grafiksystemer – en integreret grafikprocessor og en selvstændig grafikprocessor. Der er også en softwarefunktion, som optimerer brugen af de to grafikkort.

På de pågældende computere er indstillingen "Automatisk skift af grafikfunktion" slået til som standard, så computeren automatisk kan skifte til det grafiksystem, der er bedst til de programmer, der kører på computeren. Brug af denne funktion kan også maksimere batteritiden.

Hvis din computer er tilsluttet en ekstern skærm, anvendes grafik med høj ydeevne, indtil du frakobler skærmen.

Hvis det selvstændige grafikkort med højere ydeevne skal bruges hele tiden, skal du vælge Apple-menuen > Systemindstillinger og klikke på Energibesparelse. Fjern markeringen af automatisk skift af grafikfunktion.

Hvis der ikke vises nogen indstilling for automatisk skift af grafikfunktion, er der kun et grafikkort på computeren. Det kan du også kontrollere ved at vælge Apple-menuen > Om denne Mac, trykke på knappen Systemrapport og vælge Grafik/skærme til venstre. Under Skærmkort ses et eller flere grafikkort.