Import af fotos med Apple-kameramellemstik

Læs, hvordan du kan importere fotos og videoer fra et digitalkamera eller SD-kort til din iPhone, iPad eller iPod touch ved hjælp af Apple-kameramellemstik.

Du kan importere fotos og videoer fra et SD-kort, digitalkamera eller andet understøttet tilbehør til din iOS-enhed ved hjælp af én af disse:

• Lightning til SD-kortkameralæser
  • Lightning til USB 3-kameramellemstik
  • Lightning til USB-kameramellemstik
  • iPad Camera Connection Kit, der indeholder både iPad-kamerastik og iPad SD-kortlæser

Hvis du har en iPhone 5 eller en nyere version, skal den have iOS 9.2 eller en nyere version. Hvis du har en iPod touch eller iPhone 4s, skal den have iOS 9.3. Hvis du anvender et Lightning til USB 3-kameramellemstik, skal du have en iPad med iOS 9.3.

Sådan importerer du fotos og videoer

Du kan importere fra dit SD-kort eller digitalkamera på følgende måde:

1. Slut mellemstikket til din iOS-enhed.
  2. Slut dit digitalkamera til mellemstikket via USB, eller indsæt et SD-kort.
  3. Fotos bør åbnes automatisk på fanen Import. Hvis dette ikke sker, skal du åbne Fotos og trykke på Importer.
  4. Tryk på Importer alle for at importere dit indhold, eller tryk på enkelte emner og derefter på Importer.
  5. Når importen er gennemført, kan du blive bedt om at vælge at beholde eller slette medierne på kameraet eller SD-kortet.

Du kan kun importere indhold til din iPhone, iPad eller iPod touch. Du kan ikke eksportere indhold til et SD-kort eller digitalkamera.

Hvis du ikke kan se valgmuligheden for import

Hvis fanen Importer ikke vises, skal du gøre følgende:

1. Kontroller, om digitalkameraet er tændt og er i den korrekte tilstand til at eksportere billeder.
  2. Tag mellemstikket ud, vent 30 sekunder, og tilslut det så igen.
  3. Fjern digitalkameraet eller SD-kortet, vent 30 sekunder, og tilslut det igen.
  4. Genstart din iOS-enhed, og genstart kameraet.
  5. Hvis det er muligt, skal du teste med et andet digitalkamera eller SD-kort. Hvis du kan importere medier med et andet digitalkamera eller SD-kort, kan der være et problem med dataene på kameraet eller SD-kortet. Prøv at importere dataene til en anden enhed eller computer, og brug derefter digitalkameraet til at formatere – eller nulstille – SD-kortet. Formateringen sletter alle billeder på SD-kortet. Se manualen til dit digitalkamera for at få yderligere hjælp.

Hvis noget indhold ikke kan importeres

Apple-kameramellemstik kan importere forskellige typer mediearkiver fra dit digitalkamera eller SD-kort. Hvis formatet ikke er kompatibelt med iOS, vil du ikke kunne se dem på din enhed, men du kan importere dem til din computer på et senere tidspunkt.

Apple-kameramellemstik kan kun importere indhold, der er taget med digitalkamera. Du kan muligvis ikke importere indhold, der er omdøbt, redigeret eller kopieret til digitalkameraet eller SD-kortet.

Understøttede SD-kort og billedoverførselsprotokoller

• Picture Transfer Protocol (PTP)
  • Mass Storage Device-protokol
  • SDSC
  • SDHC
  • miniSD
  • microSD
  • MMC
  • SDXC

Flash- eller USB-drev understøttes ikke til billedimport.

Hvis du bruger et Lightning til USB 3-kameramellemstik, overfører disse iPad-modeller data ved USB 3-hastigheder:

• iPad Pro 12,9" (2. generation)
  • iPad Pro 10,5"
  • iPad Pro 12,9"

Alle andre mellemstik og iOS-enheder anvender USB 2-hastigheder.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.