Ændring af sproget, der bruges på loginskærmen på Mac

Loginskærmen vises på det sprog, du valgte, da du første gang indstillede din Mac. Du kan ændre sproget ved hjælp af nedenstående trin.

Sådan gør du, hvis der kun er én brugerkonto på din Mac

Hvis der kun er én brugerkonto på din Mac, kan du følge nedenstående trin for at ændre det primære sprog, du bruger på kontoen. Når du følger disse trin, ændrer du også det sprog, der bruges på loginskærmen:

1. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
  2. Klik på Sprog & område.
  3. Træk det ønskede sprog op øverst på listen over foretrukne sprog. Hvis det sprog, du ønsker, ikke er angivet, skal du klikke på plusknappen (+) for at tilføje sproget.
  4. Genstart din Mac.

Når din Mac er genstartet, vises loginskærmen på det sprog, du har indstillet.

Sådan gør du, hvis der er mere end én brugerkonto på din Mac

Hvis der er mere end én brugerkonto på din Mac, eller hvis du kun vil ændre sproget på loginskærmen, skal du følge disse trin:

1. Log på som administrativ bruger.
  2. Åbn Terminal via mappen Hjælpeprogrammer.
  3. Skriv eller indsæt denne kommando i Terminal:
    sudo languagesetup

4. Tryk på Retur.
  5. Når du bliver bedt om en adgangskode, skal du skrive adgangskoden til administratorkontoen og trykke på returtasten igen.
  6. Der vises en liste over tilgængelige sprog. Skriv tallet, der står ved siden af det sprog, du ønsker at bruge, og tryk på Retur.
  7. Afslut Terminal.

Næste gang, du logger af eller genstarter din Mac, bruger loginskærmen det sprog, du har indstillet.

Sådan skifter du tastaturets layout

Hvis du vil vælge en anden inputmetode eller et andet tastatur på loginskærmen, skal du klikke på menuen Input øverst til højre på menulinjen og foretage et valg.

Hvis du ikke kan se menuen Input, skal du følge disse trin for at føje den til loginskærmen:

1. Log ind.
  2. Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.
  3. Klik på symbolet Brugere & grupper.
  4. Klik på låsesymbolet lock icon. Indtast administratorens brugernavn og adgangskode.
  5. Klik på Log ind.
  6. Vælg den mulighed, der viser menuen Input i loginvinduet.