Brug Apple USB-kameramellemstik med andre USB-enheder

Lær, hvordan du bruger Apple USB-mellemstik med USB-enheder.

Tilslut dine enheder

Du kan bruge Apple USB-kameramellemstik til at importere fotos fra dit digitale kamera. Du kan også bruge Apple USB-kameramellemstik til at tilslutte andre USB-enheder til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan bruge disse USB-enheder med Apple USB-kameramellemstik:

• Lyd-/MIDI-grænseflader og -enheder
  • Hubs
  • Ethernet-mellemstik
  • SD-kortlæsere
  • Stregkodescannere

For at bruge Apple USB 3-kameramellemstikket skal du have en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.3 eller nyere.

Visse USB-enheder har brug for mere strøm end din iPhone, iPad eller iPod touch kan levere. Hvis du tilslutter en af disse typer USB-enheder, får du muligvis vist en advarsel, der siger "tilsluttet tilbehør bruger for meget strøm." Prøv ét af disse trin:

• Tilslut USB-enhederne til en USB-hub med strømforsyning eller sekundær strømkilde.
  • Brug en Lightning til USB 3-kameramellemstik.

Lightning til USB 3-kameramellemstikket har en indbygget Lightning-port, som du kan tilslutte til en USB-strømforsyning. Dette giver strøm til din iOS-enhed og tilsluttede USB-enhed.

Understøttede ethernetmellemstik

Disse er nogle af USB-ethernetmellemstik, som du kan bruge med Apple USB 3-kameramellemstikket:

• Apple USB-ethernetmellemstik
  • Buffalo LUA-U2-GT
  • Linksys USB200M
  • Linksys USB1000
  • IO-Data ETG-US2
  • Belkin F5D5055

Muligheder for hjælp

Prøv disse trin, hvis du ikke kan tilslutte en understøttet USB-enhed:

1. Frakobl Apple USB-kameramellemstikket fra din iOS-enhed.
  2. Frakobl alle USB-enheder, der er tilsluttet til Apple-kameramellemstikket.
  3. Genstart din iOS-enhed.
  4. Tilslut Apple USB-kameramellemstikket, og prøv at tilslutte USB-enheden igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.