Brug Apple USB-A-kameramellemstik med andre USB-A-enheder

Lær, hvordan du bruger Apple USB-A-kameramellemstik med USB-A-enheder.

Tilslut dine enheder

Du kan bruge Apple USB-A-kameramellemstik til at importere fotos fra dit digitale kamera. Du kan også bruge Apple USB-A-kameramellemstik til at tilslutte andre USB-A-enheder til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Du kan bruge disse enheder med Apple USB-A-kameramellemstik:

• Lyd-/MIDI-grænseflader og -enheder
  • Hubs
  • Ethernet-mellemstik
  • SD-kortlæsere
  • Stregkodescannere

For at bruge Apple USB 3-kameramellemstikket skal du have en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9.3 eller nyere.

Visse USB-enheder har brug for mere strøm end din iPhone, iPad eller iPod touch kan levere. Hvis du tilslutter en af disse typer USB-enheder, får du muligvis vist advarslen "Tilbehøret der er tilsluttet bruger for meget energi". Prøv ét af disse trin:

• Tilslut USB-enhederne til en USB-hub med strømforsyning eller sekundær strømkilde.
  • Brug et Lightning til USB 3-kameramellemstik.

Lightning til USB 3-kameramellemstikket har en indbygget Lightning-port, som du kan slutte til en USB-A-strømforsyning. Dette giver strøm til din iOS-enhed og tilsluttede enhed.

Understøttede Ethernet-mellemstik

Disse er nogle af USB-A-Ethernet-mellemstik, som du kan bruge med Apple USB 3-kameramellemstikket:

• Apple USB-Ethernet-mellemstik
  • Buffalo LUA-U2-GT
  • Linksys USB200M
  • Linksys USB1000
  • IO-Data ETG-US2
  • Belkin F5D5055

Sådan får du hjælp

Prøv disse trin, hvis du ikke kan tilslutte en understøttet enhed:

1. Frakobl Apple USB-kameramellemstikket fra din iOS-enhed.
  2. Frakobl alle enheder, der er tilsluttet Apples USB-kameramellemstik.
  3. Genstart din iOS-enhed.
  4. Tilslut Apple USB-kameramellemstikket, og prøv at tilslutte USB-enheden igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.