Brug af tjenesten Softwareopdatering i OS X Server på flere Mac OS X-klientversioner

Læs mere om om, hvordan du bruger tjenesten Softwareopdatering i OS X Server på klienter, der kører forskellige Mac OS X-versioner.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Flere OS X-klientversioner kan alle bruge den samme URL-adresse til at oprette forbindelse til en OS X Server, der kører tjenesten Softwareopdatering. Før du benytter fremgangsmåden i denne artikel, skal softwareopdateringsserveren køre Mac OS X Server v10.6.7 eller en nyere version. Se siden om kompatibilitet for tjenesten Softwareopdatering her for at få oplysninger om, hvilke klientversioner der kan hente opdateringer fra hvilke serverversioner.

Brug af en konfigurationsbeskrivelse

Du kan bruge en konfigurationsbeskrivelse (f.eks. en, der er oprettet af Profile Manager) til at få klienter til at pege på en softwareopdateringsserver. Når du føjer en softwareopdaterings-payload til beskrivelsen, skal du angive en URL-adresse, f.eks. denne:

http://su.example.com:8088/index.sucatalog

...hvor softwareopdateringsserverens fulde værtsnavn indsættes i stedet for su.example.com.

Se hjælpen til Profile Manager for at få flere oplysninger om oprettelse af konfigurationsbeskrivelser.

Managed Client

Sådan administrerer du adgangen til softwareopdateringsservere ved hjælp af Managed Client:

1. Klik på Indstillinger i Workgroup Manager.
  2. Kontroller, at det korrekte bibliotek er valgt, og at du er godkendt. Klik på globussymbolet for at skifte bibliotek. Hvis du ikke er godkendt, skal du klikke på låsen og indtaste navnet og adressen på en biblioteksadministrator.
  3. Vælg en computergruppe.
  4. Klik på Softwareopdatering.
  5. Angiv administrationsindstillingen til Altid.
  6. Angiv en URL-adresse, f.eks. denne (indsæt softwareopdateringsserverens fulde værtsnavn i stedet for su.example.com):
    http://su.example.com:8088/index.sucatalog

7. Klik på Anvend nu.

Ikke-administrerede klienter

Sådan får du ikke-administrerede klienter (klienter, der ikke administreres med en konfigurationsbeskrivelse eller Managed Client) til at pege på en softwareopdateringsserver:

1. Åbn Terminal på den ikke-administrerede klient.
  2. Indtast følgende kommando (indsæt softwareopdateringsserverens fulde værtsnavn i stedet for su.example.com):
    sudo defaults write /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate CatalogURL http://su.example.com:8088/index.sucatalog

Du kan kontrollere ændringen med følgende kommando:

defaults read /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate CatalogURL

Brug følgende kommando for at få den ikke-administrerede klientcomputer til at pege på Apple-softwareopdateringsserveren igen:

sudo defaults delete /Library/Preferences/com.apple.SoftwareUpdate CatalogURL