Mac Pro: Om Mac Pro-lydopdatering 1.0

Få mere at vide om Mac Pro-lydopdatering 1.0.

Mac Pro-lydopdatering 1.0 er til Mac Pro (primo 2009) med Mac OS X v10.6.2. Denne opdatering reducerer processorbelastningen under lydaktiviteter som afspilning eller optagelse af musik.

Luk alle åbne programmer, og hent opdateringen.

1. Overførselsprogrammet placerer et diskbillede med et installeringsprogram i mappen med overførsler eller på den placering, der er angivet på fanen Generelt under Safari > Indstillinger.
  2. Hvis du har overført diskbilledet via Safari, giver Safari dig besked, når der er et program i billedet. Klik på OK for at fortsætte.
  3. Hvis "Åbn sikre arkiver efter overførsel" er markeret under indstillingerne i Safari, aktiveres diskbilledarkivet automatisk. Hvis denne indstilling ikke er slået til i Safari, skal du dobbeltklikke på diskbilledet for at aktivere den.

Installer opdateringen.

Bemærk: Du skal bruge administratoradgangskoden til installeringen.

1. Arkiver åbne dokumenter, og luk alle andre programmer.
  2. Dobbeltklik på MacProAudioUpdate.pkg.
  3. Læs og følg anvisningerne, der vises på skærmen.
    Vigtigt! Sluk eller afbryd ikke computeren under opdateringen. En statuslinje viser status for opdateringen.
  4. Hvis du får vist meddelelsen "Computeren har ikke brug for denne opdatering", har din computer ikke brug for opdateringen.
  5. Der vises en meddelelse om, at installeringen blev udført korrekt. Klik på Start igen.

Yderligere oplysninger

Følg disse trin for at se, om opdateringen allerede er blevet anvendt:

1. Vælg Om denne Mac på menuen Apple ().
  2. Klik på Mere info..., hvorefter Systemprofil åbnes.
  3. Vælg Udvidelser i softwareafsnittet under Systemprofil.
  4. Hvis opdateringen er blevet installeret, vises AudioAUUC version 1.0 som en udvidelse.