AirPort: NAT-portoverførsel til L2TP VPN-servere på private adresser via AirPort-værktøj virker ikke

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis NAT-portoverførsel til L2TP VPN-servere på private adresser via AirPort-værktøj ikke virker.

NAT (Network Address Translation) giver dig mulighed for at dele en enkelt offentlig IP-adresse med computere og enheder på dit netværk. I visse miljøer kan du evt. konfigurere din AirPort-enhed til at tillade adgang til L2TP VPN-servere, der bruger private adresser. Indstilling af denne portkonfiguration forsøger at omdirigere IKE via UDP-port 500 og ESP-UDP via UDP-port 4500, hvilket kan forårsage konflikt med Tilbage til min Mac.*

Hvis du vil aktivere NAT-portviderestilling til L2TP VPN-servere på private adresser på din AirPort-base, skal du først sikre dig, at tjenesten Tilbage til min Mac er deaktiveret i AirPort-værktøjet. Hvis du konfigurerer NAT-portviderestilling til L2TP VPN-servere på private adresser med tjenesten Tilbage til min Mac aktiveret, ignoreres indstillingen for portviderestilling til serverne.

*Fra og med 1. juli 2019 vil tjenesten Tilbage til min Mac ikke længere være tilgængelig.

Sådan deaktiverer du Tilbage til min Mac for AirPort-baser

Kontroller, at du er på det samme lokalnetværk som den AirPort-base, du vil konfigurere. Denne vejledning gælder for AirPort-værktøj 6.0 og nyere.

1. For OS X: I Finder skal du vælge Hjælpeapps i menuen og derefter åbne AirPort-værktøj. (Som nævnt skal du bruge AirPort-værktøj 6.0 eller nyere.)

• I Windows skal du vælge Start > Alle programmer > AirPort og åbne AirPort-værktøj. (Som nævnt skal du bruge AirPort-værktøj 6.0 eller nyere.)

2. Vælg din AirPort-base, og klik derefter på "Rediger".

3. Indtast adgangskoden til AirPort-basen, hvis du bliver bedt om det (ikke adgangskoden til Tilbage til min Mac).

4. Klik på fanen "Base", hvis den ikke allerede er valgt, vælg derefter alle konti fra "tilbage til min Mac", og klik på minusknappen, én ad gangen.

5. Klik på Opdater for at gemme dine ændringer.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.