Sådan bruges Apple Earphones with Remote and Mic sammen med en Mac

Apple Earphones with Remote and Mic virker ikke kun til iPod og iPhone, men også til Apple-computere. Få mere at vide om at bruge disse produkter sammen.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvilke Apple-computere virker med mikrofon- og lydstyrkebetjeningsknapperne, der følger med Apple Earphones with Remote and Mic?

En computer, der viser "Ekstern mikrofon" i Systemprofil, virker sammen med Apple Earphones with Remote and Mic. Du kan kontrollere, om "Ekstern mikrofon" vises i Systemprofil, ved at vælge Om denne MacApple ()-menuen og derefter klikke på Mere info. Vælg Lyd (indbygget) under afsnittet Hardware.

Kan jeg finde ud af, om systemet registrerer mine hovedtelefoner?

Ja. Vælg SystemindstillingerApple-menuen (). Vælg Lyd i menuen Oversigt. Klik på fanen Lyd ud, mens hovedtelefonerne er tilsluttet. Der skulle nu stå hovedtelefoner som udgangsenhed. Klik på fanen Lyd ind for at kontrollere, at ekstern mikrofon er valgt som inputenhed.

Kan jeg finde ud af, om mit system kan bruge den eksterne mikrofon?

Ja. I Apple-menuen () skal du vælge Systemindstillinger. Vælg Lyd på menuen Oversigt. Hvis der er en "Ekstern mikrofon" i fanen Lyd ind, kan din computer bruge den mikrofon, der følger med Apple Earphones with Remote and Mic.

Skal jeg gøre noget specielt for at slå alle hovedtelefonernes funktioner til?

Nej, du skal bare tilslutte hovedtelefonerne. Lydoutput til hovedtelefonerne og lydinput til mikrofonen skifter automatisk, når computeren registrerer det.

Sommetider ser det ud til, at lydstyrkeknapperne eller mikrofonen ikke virker, efter at de er blevet tilsluttet computeren. Hvordan kan jeg ændre det?

Du har muligvis holdt lydstyrkekontrollen nede, mens du tilsluttede dem. Dette kan medføre, at lydstyrkekontrollen eller mikrofonen ikke virker, som de skal. Fjern hovedtelefonerne fra computeren, og tilslut dem igen uden at trykke på lydstyrkekontrollen.