Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

iPod: Valg af VoiceOver-sprog til enkelte sange

Læs mere om, hvordan du vælger et VoiceOver-sprog til individuelle sange på din iPod.

Med VoiceOver kan du høre navnene på sange, kunstnere og playlister, når du lytter til indhold på visse iPod-modeller. Læs mere om, hvordan du aktiverer VoiceOver.

Du kan vælge et standardsprog til VoiceOver på fanen Oversigt, når iPod er tilsluttet iTunes. Du kan også indstille et VoiceOver-sprog, der skal bruges i stedet for standardsproget, til individuelle sange. Hvis du vil lære, hvordan du indstiller et bestemt VoiceOver-sprog til valgt indhold i dit iTunes-bibliotek, skal du gennemgå trinnene nedenfor.

1. Åbn iTunes, og vælg den sang, lydbog eller podcast, som du vil indstille et bestemt VoiceOver-sprog til.

2. Når du har valgt emnet, skal du vælge Arkiv > Vis oplysninger.

3. Vælg fanen Indstillinger, og vælg et VoiceOver-sprog til dette indhold.

4. Klik på OK.

Valg af sprog

Hvis indstillingen VoiceOver-sprog ikke er synlig, er VoiceOver muligvis ikke aktiveret i iTunes eller understøttes ikke af din iPod-model.