Væskeskader på Mac-computere og tilbehør dækkes ikke af garantien

Skader på Mac-computere og tilbehør som følge af indtrængende væske dækkes hverken af Apples etårige begrænsede garanti eller AppleCare Protection Plan (APP).

De aktuelle bærbare Mac-computere og trådløse og kabelbaserede Apple-tastaturer (bortset fra Magic Keyboard) er forsynet med væskeindikatorer (LCI) som en hjælp til at afgøre, om produkterne har været i kontakt med væske.

Producentens garanti gælder i tillæg til andre rettigheder iht. forbrugerbeskyttelseslovgivningen. Yderligere oplysninger kan ses på siden om Apple-produkter og forbrugerbeskyttelse.

Tastaturet virker ikke

Du kan få hjælp til at finde din tastaturmodel og hjælp til problemløsning, hvis dit trådløse Apple-tastatur ikke virker, som det burde.