Om AppleCare-servicecertificeringer

Læs om AppleCare-servicecertificeringer for teknikere.

AppleCare Hardware Certification-programmet er et omfattende hardwarecertificeringsprogram de for teknikere, der ønsker at blive dygtige til at reparere Apple-hardware.

Certificeringsprogrammet validerer en teknikers færdigheder og viden omkring servicering af enheder på produktbasis.

Oversigt over supportindhold

Hvis du tilgår kurserne via en GSX-konto (Global Service Exchange), kan du finde alle oplysninger om programmerne til AppleCare-servicecertificering for autoriserede serviceudbydere ved at logge på GSX og søge efter "Om Apple-servicecertificeringer".

Se disse artikler for at læse mere om ATLAS og serviceeksaminer:

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.