Sådan genopbygges en software-RAID-spejling i Mac OS X

Se, hvordan du genopbygger en software-RAID-spejling i Mac OS X.

Når du fjerner en disk, der er en del af et spejlet RAID-sæt, og derefter tilslutter den igen, skal du genopbygge disken, så den indeholder de seneste data. Hvis du tidligere aktiverede indstillingen "RAID Mirror AutoRebuild" i dialogboksen med RAID-indstillinger, da du oprettede RAID, genopbygges disken automatisk for dig i baggrunden, og du behøver ikke at udføre trinnene i denne artikel.

Hvis du ikke aktiverede indstillingen "RAID Mirror AutoRebuild" i dialogboksen med RAID-indstillinger, da du oprettede RAID, skal du selv genopbygge disken. Sådan genopbygges en disk i et spejlet RAID-sæt:

1. Åbn Diskværktøj.
  2. Vælg RAID-sættet, og klik derefter på RAID.
  3. Klik på Genopbyg.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.