Brug af Apple-øretelefoner med din iPhone, iPad og iPod

Læs mere om, hvilke ledningstilsluttede Apple-øretelefoner, der understøttes af din iOS-enhed.

Denne side indeholder hjælp til ledningstilsluttede Apple-øretelefoner. Du kan også få hjælp til AirPods, Apples trådløse øretelefoner.

Apple EarPods med Lightning-stik

Hvis du vil bruge Apple EarPods med Lightning-stik, skal du have en iPhone, iPad eller iPod touch med Lightning-stik og iOS 10 eller nyere.

Apple EarPods med Lightning-stik understøttes ikke af iPod nano eller andre enheder, der har iOS 9 eller ældre.

Apple EarPods med 3,5 mm øretelefonstik

Apple EarPods med 3,5 mm øretelefonstik understøttes af iPhone-, iPad- og iPod-modeller, der har et 3,5 mm øretelefonstik. Øretelefonerne kan også bruges med andre produkter, der har et standard 3,5 mm øretelefonstik.

Apple In-Ear-øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon

Apple In-Ear-øretelefoner med fjernbetjening og mikrofon understøttes af iPhone-, iPad- og iPod-modeller, der har et 3,5 mm øretelefonstik. Øretelefonerne kan også bruges med andre produkter, der har et standard 3,5 mm øretelefonstik.

Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner

Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner gør det muligt at tilslutte 3,5 mm-øretelefoner og andre enheder til en iPhone, iPad eller iPod touch, der har et Lightning-stik. Din iOS-enhed skal også have iOS 10 eller nyere.

Sæt din Lightning til 3,5 mm jack-mellemstik til hovedtelefoner i Lightning-stikket på din iOS-enhed, og sæt den anden ende i dine øretelefoner.

Læs mere

• Hvis du har sluttet to øretelefoner til en iOS-enhed og brugt både 3,5 mm-stikket til øretelefoner og Lightning-stikket, afspilles lyden kun fra det sidst tilsluttede sæt øretelefoner.
  • Når du bruger Apple-øretelefoner med ældre Apple-produkter, kan du muligvis godt høre lyden, men du kan ikke bruge andre funktioner. Det er f.eks. ikke alle iPod-modeller, der understøtter regulering af lydstyrke eller brug af afspilningsknapper, når du har tilsluttet et par Apple EarPods med 3,5 mm øretelefonstik.
  • Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis dine øretelefoner ikke fungerer med din iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Få hjælp, hvis din iPhone fryser i øretelefonfunktion.
  • Få hjælp med Beats-produkter.