Om inkompatibel software på Mac-computeren

Ved opgradering af macOS deaktiveres inkompatibel software automatisk.

Når du opgraderer macOS eller overfører indhold til en ny Mac-computer, ignoreres software, der er kendt for at være inkompatibel med den nye macOS-version, og kan dermed ikke køres på det opdaterede system. Softwaren flyttes til mappen Incompatible Software, der findes på det øverste niveau af Mac-computerens startdisk.

Hvis du vil bruge et af de inkompatible programmer, skal du hente en opdateret version, der er kompatibel med den nye version af OS. Du kan finde oplysninger om kompatibilitet og systemkrav på produktsiderne i Mac App Store. Du kan også gå til programudviklerens websted for at se, om der findes en nyere kompatibel version, eller om der er planer om at udgive en kompatibel version.

PowerPC-programmer understøttes ikke af OS X Mavericks eller nyere.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.