Følg og afspil serier i Apple Podcasts på iPhone og iPad

Følg dine yndlingspodcasts, og styr, hvordan du lytter, med afspilningshastighed, spring over og meget mere.

Sådan følger du podcasts på iPhone eller iPad

Når du følger en podcast, downloades nye episoder automatisk til din enhed. Du kan også få besked, når der udkommer nye episoder.

1. Åbn appen Podcasts.
  2. Vælg Browse eller Søg for at finde en serie. Har du brug for hjælp til at finde serier, du kan lide?
  3. Tryk på serien for at se dens oplysningsside.
  4. Tryk på knappen Følg .

På fanen Bibliotek finder du de podcasts, du følger eller har tilføjet manuelt via en URL-adresse. Tryk derefter på Serier, og tryk på Følger.

Vil du lytte til betalt podcastindhold? Læs om, hvordan du køber Apple Podcasts-abonnementer.

Sådan stopper du med at følge podcasts på iPhone eller iPad

1. Åbn appen Podcasts.
  2. På din iPhone skal du gå til fanen Bibliotek og trykke på Serier og derefter trykke på Følger. På din iPad skal du gå til Bibliotek i indholdsoversigten, trykke på Serier og derefter trykke på Følger.
  3. Tryk på en serie for at se dens oplysningsside.
  4. Tryk på knappen Mere .
  5. Tryk på Følg ikke serie.
    Følg ikke serie i den menu, der vises, når du trykker på knappen Mere

Der downloades ikke nye episoder, men de episoder, du allerede har i dit bibliotek, slettes ikke. Hvis du stopper med at følge en serie med betalt indhold, er dit abonnement stadig aktivt. Læs om, hvordan du opsiger et abonnement.

Sådan vælger du den rækkefølge, som episoderne skal afspilles i

Når du begynder at følge en podcast, kan du afspille episoder i rækkefølge begyndende med enten den nyeste eller den ældste episode.

1. Åbn appen Podcasts.
  2. På din iPhone skal du gå til fanen Bibliotek og derefter trykke på Serier. På din iPad skal du gå til Bibliotek i indholdsoversigten og trykke på Serier.
  3. Tryk på serien for at se dens oplysningsside.
  4. Tryk på knappen Mere  i øverste højre hjørne, og tryk derefter på Indstillinger.
  5. Tryk på Ældste til nyeste eller Nyeste til ældste.
    Nyeste til ældste i Podcast-indstillinger

Sådan filtrerer du efter sæsoner og episoder

Podcasts, der har flere sæsoner, kan filtreres efter sæson. Hvis du følger en podcast eller har gemt eller downloadet episoder, kan du også filtrere den, så du kun ser uafspillede episoder, downloads m.m.

1. Åbn appen Podcasts.
  2. På din iPhone skal du gå til fanen Bibliotek og derefter trykke på Serier. På din iPad skal du gå til Bibliotek i indholdsoversigten og trykke på Serier.
  3. Tryk på serien for at se dens oplysningsside.
  4. Tryk på Sæsoner eller Episoder, og vælg derefter et filter.
    Alle episoder i filtermenuen Episoder

Sådan øger eller sænker du hastigheden på en podcastepisode

1. Åbn appen Podcasts, og begynd at lytte til en episode.
  2. Tryk på miniafspilleren nederst på skærmen for at udvide lydindstillingerne.
  3. Tryk på knappen Afspilningshastighed , og vælg derefter en hastighed i den viste menu.
    Hastighedsindstillingen 1x i menuen for afspilningshastigheden

Sådan indstiller du et interval for vågeblus for en podcastepisode

1. Åbn appen Podcasts, og begynd at lytte til en episode.
  2. Tryk på miniafspilleren nederst på skærmen for at udvide lydindstillingerne.
  3. Tryk på knappen Interval for vågeblus  for at vælge, hvor længe episoden skal afspilles, inden den stoppes.
    Indstillingen Fra er valgt i menuen Interval for vågeblus

Hvis du stadig har brug for hjælp

Opdater din enhed til den nyeste version af iOS eller iPadOS. Åbn derefter appen Podcasts, og prøv at følge disse trin igen.