Lyt med Apple Podcasts

Opdag og abonner på lydfortællinger, der underholder, informerer og inspirerer i Apple Podcasts på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Apple TV, iPhone og iPad.

Symbol til appen Podcasts

Søg efter gratis lydepisoder og udsendelser om emner som komedie og videnskab til nyheder og politik i Apple Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Udforsk Apple Podcasts

Naviger i Apple Podcasts ved hjælp af fanerne nederst på skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch. På dit Apple TV skal du skubbe ned på din Siri Remote eller Apple TV Remote for at se navigationsmenuen.

Lyt nu

Lyt nu

På denne fane kan du se nye og ikke-afspillede episoder af de udsendelser, som du abonnerer på, samt episoder, som er blevet tilføjet for nyligt. Tryk på en udsendelse for at lytte til den. Når den nyeste episode er slut, afspilles eventuelle uafspillede episoder af den pågældende udsendelse i dit bibliotek automatisk som det næste. Du ser også udsendelser, som du måske kan lide, samt udsendelser som du har hørt for nyligt.

Bibliotek

Bibliotek

Se alle de udsendelser og episoder, som du har føjet til dit bibliotek, selv hvis du ikke abonnerer på det aktuelle tidspunkt. Tryk på Hentede episoder for kun at se de podcasts, som du har downloadet, og for at lytte uden mobildata eller Wi-Fi.1

Du kan oprette en tilpasset station eller tilføje en podcast, som du abonnerer på gennem et website. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne. Tryk derefter på Ny station eller Tilføj en podcast via URL.

1. Du kan ikke downloade elementer til Apple TV, men du kan bruge Wi-Fi til at streame dit indhold.

Gennemse

Gennemse

På denne fane kan du se nyheder og det mest populære. Tryk på en hvilken som helst episode for at starte afspilningen, eller tryk på tilføjTilføj for at føje den til dit bibliotek, så du kan lytte til den senere.

Søg

Søg

Brug denne fane til at søge efter specifikke episoder, udsendelser, leverandører eller emner. Tryk på søgefeltet og derefter på Alle podcasts eller Dit bibliotek for at søge i enten hele Apple Podcasts-kataloget eller kun i dit bibliotek.

Lyt til udsendelser

Når du afspiller episoder Apple Podcasts på din iOS-enhed, vises en afspiller nederst på skærmen. Tryk på afspilleren for at åbne skærmen Afspiller nu2, der viser alle afspilningsknapperne.

2. På iPad i funktionen Portræt er Afspiller nu nederst til højre. På Apple TV: Åbn Apple Podcasts, og skub nedad på Siri Remote eller Apple TV Remote for at få vist Afspiller nu øverst på menulinjen.

iPhone med åben Afspiller nu, hvor der rulles ned for at vise Dvale-knap, Del-knap, noter om episoder og Næste program.

Kontroller afspilning

Fra Afspiller nu kan du gøre følgende:

• Styre lysstyrken.
  • Afspille og sætte episoder på pause.
  • Tryk på Hop 15 sekunder tilbage knappen Hop 15 sekunder tilbage eller Hop 30 sekunder frem knappen Hop 30 sekunder frem for at spole gennem en episode.
  • Tryk på symbolet Afspilningshastighed knappen Afspilningshastighed for at ændre afspilningshastigheden.
  • På din iPhone, iPad og iPod touch kan du også trykke på afspilningsdestination Afspilningsdestinationfor at ændre, hvilken enhed dine lydfiler afspilles på.
  • Skub op for at se noter om episoden samt en liste over episoder, som står i kø til afspilning. Her kan du også trykke på Vågeblus for at stoppe afspilningen af en podcast efter et specifikt tidsrum.

Hvis du vil afslutte fuld skærm, skal du trykke på Afvis knappen Afvis spiller nu eller skubbe nedad fra toppen af afspilleren.

Abonner på udsendelser

1. Find en udsendelse, som du godt kan lide, i Apple Podcasts.
  2. Tryk på udsendelsen for at gå til dens oplysningsside.
  3. Tryk på Abonner. Nu downloades nye episoder automatisk3 gratis, og du får en meddelelse4, når de bliver tilgængelige.

Hvis du stopper med at lytte til en udsendelse i en periode, sætter Apple Podcasts muligvis dit abonnement på pause. Udsendelser og downloadede episoder bliver liggende i dit bibliotek, men nye episoder bliver muligvis ikke opdateret. Abonner igen for at fortsætte med at få nye episoder.

Sådan opsiger du dit abonnement på en udsendelse:

1. Tryk på udsendelsen for at gå til dens oplysningsside.
  2. Tryk på Mere knappen Mere.
  3. Tryk på Afmeld abonnement. Nye episoder downloades ikke til din enhed, men episoder, som allerede er i dit bibliotek, slettes ikke.

3. Hvis du vil slå automatisk hentning fra på din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > Podcasts > Hent episoder og vælge Fra.

4. Hvis du vil redigere meddelelser, skal du gå til fanen Lyt nu og trykke på symbolet Indstillinger for meddelelserknappen Indstillinger for meddelelser.

Flere måder at lytte til Apple Podcasts på

Betjening med fingrene – eller stemmen. Spørg Siri "Hvad kan jeg gøre?" for at få mere at vide om Siri-kommandoer til podcasts og lydarkiver. Du kan også gøre følgende:

Appen Podcasts viser episoder, som du kan downloade.

Download eller slet episoder

Sådan gør du, hvis du vil lytte offline:

1. Find en episode i dit Bibliotek eller Gennemse.
  2. Tryk på HentHent ved siden af episodens navn. Eller hvis du kan se symbolet TilføjTilføj, skal du trykke på det og derefter trykke på HentHent.

Hvis du ikke kan se Hent Hent, er episoden allerede downloadet på din enhed.5

Episoder bliver automatisk slettet 24 timer efter, at du afspiller dem, eller du kan slette dem manuelt:

1. Find udsendelsen i dit Bibliotek.
  2. Tryk på udsendelsen for at se dens oplysningsside.
  3. Skub til venstre på episoden.
  4. Tryk på Slet.6

Hvis du vil markere en episode som afspillet eller fjerne den fra din kø, skal du gøre følgende:

1. Gå til fanen Lyt nu.
  2. Find den episode, du vil fjerne.
  3. Brug langt tryk på episoden, og tryk derefter på Marker som afspillet.

5. Du kan kun streame episoder på Apple TV.

6. For at slette en bestemt episode i iTunes skal du højreklikke eller Ctrl-klikke på episoden og derefter vælge Slet fra bibliotek.

Skift dine indstillinger

På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Podcasts. Her kan du tilpasse følgende indstillinger:

• Synkroniser Apple Podcasts: Sørg for, at dit podcastbibliotek er ens på tværs af alle dine enheder. Sæt en episode på pause på én enhed, og fortsæt, hvor du slap med en anden.
  • Fortløbende afspilning: Vælg, om den næste episode af en udsendelse eller en station skal afspilles automatisk, når en anden episode slutter.
  • Mobildata: Kontroller, om Apple Podcasts må streame udsendelser, mens din iPhone eller iPad bruger mobildata.
  • Hent episoder: Kontroller, om nye eller ikke-afspillede episoder bliver downloadet til din enhed.

På en podcasts produktside kan du også kontrollere indstillinger, som er specifikke for denne udsendelse, ved at trykke på Mere knappen Mere og derefter trykke på Indstillinger knappen Indstillinger.