Abonnement på og afspilning af podcasts

Oplev stærke historier i appen Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV, i iTunes på Mac eller pc eller på din HomePod.

Gennemse gratis lydepisoder og udsendelser om emner, der strækker sig fra komedie og videnskab til nyheder og politik i appen Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV, i iTunes på Mac eller pc eller på din HomePod.

Find og abonner

Du kan gennemse udvalget for at finde nye og populære udsendelser:

• På iOS-enhed: Åbn appen Podcasts, og tryk derefter på  Gennemse nederst på skærmen.
  • I iTunes på Mac eller pc: Vælg  Podcasts i menuen øverst til venstre, og klik derefter på Store.
  • På Apple TV: Åbn appen Podcasts, skub til højre på Siri Remote eller Apple TV Remote, og vælg Udvalgte eller Hitlister.

Du kan også søge efter podcasts efter titel eller emne.

Fanerne Udvalgte og Hitlister i appen Podcasts indeholder nye og populære udsendelser. Fanen Udbydere indeholder udsendelser fra specifikke virksomheder, og i Alle kategorier kan du gennemse efter emner som f.eks. Nyheder og politik, Komedie, Teknologi og meget mere.

Abonner

På din iOS-enhed skal du trykke på udsendelsen for at gå til oplysningssiden og derefter trykke på , når du finder en udsendelse, du gerne vil abonnere på. Når du abonnerer, downloades nye episoder automatisk1 uden omkostninger, når de bliver tilgængelige.

I iTunes skal du gå til oplysningssiden for udsendelsen og derefter klikke på Abonner.

På Apple TV skal du gå til oplysningssiden for udsendelsen og derefter vælge Abonner øverst på listen over episoder.

Apple Podcasts kan sætte dit abonnement på pause, hvis du ikke længere lytter til en udsendelse. Udsendelser og downloadede episoder bliver liggende i dit bibliotek, men nye episoder bliver muligvis ikke opdateret. Abonner igen for at fortsætte med at få nye episoder.

1 Hvis du vil slå automatiske downloads fra på din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > Podcasts > Hent episoder og vælge Fra. I iTunes skal du klikke på udsendelsen i den midterste kolonne, klikke på  til højre for titlen på udsendelsen og derefter vælge Fra i menuen Hent episoder. Episoder downloades ikke til Apple TV.

Lyt til udsendelser

Du kan streame og downloade udsendelser hjemme eller på farten med din iPhone, iPad, iPod touch2, Mac eller pc. Du kan også streame podcasts på Apple TV eller HomePod. Eller du kan bede Siri om at begynde at afspille en podcast efter dens titel. Læs mere om, hvordan du bruger Siri på din iOS-enhed, Mac, Apple TV eller HomePod.

Hvis du begynder at lytte til en episode i appen Podcasts på én Apple-enhed, kan du høre resten af episoden på en anden enhed. Læs mere om synkronisering af podcasts.

2 Hvis du vil bruge mobildata til at streame udsendelser på din iOS-enhed, skal du sikre dig, at Mobildata er slået til i Indstillinger > Mobilnetværk > Podcasts.

Afspil alle nye episoder af en udsendelse

På iOS-enhed: Åbn appen Podcasts, tryk på Lyt nu nederst på skærmen, og tryk derefter på den udsendelse, du vil lytte til. Når den nyeste episode er slut, afspilles eventuelle uafspillede episoder af den pågældende udsendelse i dit Bibliotek automatisk som det næste.

I iTunes på en Mac eller pc skal du vælge  Podcasts på menuen øverst til venstre og derefter klikke på Bibliotek. Hvis du vil afspille alle episoder af en udsendelse, som du ikke har hørt, skal du dobbeltklikke på udsendelsen i den midterste kolonne.

På Apple TV skal du åbne appen Podcasts og derefter vælge Bibliotek. Vælg den udsendelse, som du vil lytte til, og vælg derefter den sidste uafspillede episode. Når den nyeste episode er slut, afspilles eventuelle uafspillede episoder af den pågældende udsendelse i dit Bibliotek automatisk som det næste.

Sæt episoder fra flere udsendelser i kø

På en iOS-enhed:

1. Åbn appen Podcasts.
  2. Mens du lytter til en episode, kan du finde den episode, du vil høre som det næste.
  3. Brug 3D Touch på episodens navn, og tryk derefter på Afspil næste for at føje den til køen.

Hvis du vil føje flere episoder til køen, skal du følge trinnene, men trykke på Afspil senere. Episoden tilføjes nederst i køen.

Du kan også begynde at lytte til en episode i appen Podcasts på én Apple-enhed og høre resten af episoden på en anden enhed. Læs mere om synkronisering af podcasts.

Tilpas afspilningsindstillinger

I appen Podcasts på din iOS-enhed skal du trykke eller skubbe op på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu.

Du kan gøre følgende fra skærmen Afspiller nu:

• Tryk på  eller  for at gå 15 sekunder frem eller tilbage.
  • Tryk på  for at ændre afspilningshastigheden. Du kan ændre afspilningshastigheden til 1 1/2x (lidt hurtigere), 2x (hurtigt), 1/2x (lidt langsommere) eller tilbage til 1x (normal hastighed).
  • Tryk på  for at bruge AirPlay til at streame episoden på en anden enhed.

Skub opad for at finde flere funktioner:

• Tryk på , og vælg, hvornår afspilningen skal stoppe.
  • Tryk på Vis til højre for Episodenoter for at læse en beskrivelse af episoden.
  • Hvis du har episoder i din , vises de under Kø.

I iTunes på en Mac eller pc skal du vælge  Podcasts på menuen øverst til venstre og derefter klikke på Bibliotek. Klik på  øverst til højre i iTunes-vinduet for at ændre indstillinger for afspilning.

På Apple TV skal du åbne appen Podcasts og derefter vælge Bibliotek. Vælg den udsendelse, som du vil ændre indstillinger for, og rul ned til bunden af listen over uafspillede udsendelser. Vælg derefter Podcastindstillinger.

Download episoder, så du kan lytte til dem offline

Hvis du vil lytte til en episode, mens du ikke har forbindelse til Wi-Fi eller internettet, kan du downloade den.

På iOS skal du trykke på Bibliotek  nederst på skærmen og trykke på udsendelsen med den episode, som du vil downloade. Tryk derefter på  til højre for episodens navn. Hvis du ikke kan se , er episoden allerede downloadet på din enhed.3

I iTunes på en Mac eller pc skal du klikke på  til højre for en bestemt episode.

Du kan kun streame episoder på Apple TV.

3 Hvis du ikke kan se episoden på listen Mine episoder, skal du rulle ned til bunden af listen og trykke på Tilgængelige episoder. Find den episode, du vil downloade, tryk på , og tryk derefter på . Du kan også downloade episoder fra udsendelser på fanen Gennemse: Find episoden, tryk på , og tryk derefter på .

Download podcasts via mobildata

På en iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Podcasts og slå "Hent kun via Wi-Fi" fra. Den maksimale downloadstørrelse er 100 MB pr. episode.

Afmeld eller slet

Episoderne slettes automatisk 24 timer efter afspilning. Du kan afmelde et abonnement på podcasts eller slette enkelte episoder.

Afmeld abonnement

På en iOS-enhed skal du gå til Bibliotek og finde den udsendelse, du ikke længere vil abonnere på. Tryk på udsendelsen for at åbne oplysningssiden, tryk på  , og tryk derefter på Afmeld abonnement. Der downloades ingen nye episoder til din enhed.

Sådan sletter du en bestemt episode

Gå til Bibliotek, og find udsendelsen med den episode, du vil slette. Tryk på udsendelsen for at åbne oplysningssiden, skub til venstre på episoden, og tryk derefter på Slet.

Når du afmelder dit abonnement på en udsendelse, sletter det ikke episoderne i dit bibliotek eller dem, du har downloadet til din enhed til at bruge offline. Hvis du vil afmelde og slette alle episoder fra dit bibliotek og din enhed, skal du trykke på  og derefter på "Slet fra bibliotek".

Du får ikke vist muligheden for at afmelde abonnementet, hvis du er holdt op med at lytte til en udsendelse.

I iTunes på Mac og pc:

• Hvis du vil afmelde abonnementet, skal du klikke på  til højre for titlen på udsendelsen og derefter vælge Afmeld abonnement på podcast.
  • Hvis du vil slette en bestemt episode, skal du højreklikke eller Ctrl-klikke på episoden og derefter vælge "Slet fra bibliotek".

På dit Apple TV

Hvis du vil afmelde abonnementet, skal du rulle ned til bunden af listen over uafspillede episoder og derefter vælge Podcastindstillinger. Vælg Abonnerer på under Udsendelse for at afmelde abonnementet.