Tilmeld dig og lyt til programmer i appen Podcasts

Find stærke historier i appen Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV.

Apple TV, iPhone og iPad.

Ikon til appen Podcasts

Søg efter gratis lydafsnit og -programmer om emner som komedier og videnskab til nyheder og politik i appen til Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Gå på opdagelse i appen Podcasts

Gå til appen Podcasts med fanerne nederst på skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

På dit Apple TV skal du svirpe ned på din Siri Remote eller Apple TV Remote for at se navigationsmenuen.

Lyt nu

Lyt nu

På denne fane kan du se nye og ikke-afspillede afsnit af de programmer, som du er tilmeldt, samt afsnit, som er blevet tilføjet for nyligt. Tryk på et program for at lytte til det. Når den nyeste episode er slut, afspilles eventuelle uafspillede episoder af den pågældende udsendelse i dit Bibliotek automatisk som det næste.

Du ser også programmer, som du måske kan lide, samt programmer, som du har hørt for nyligt.

Bibliotek

Bibliotek

Se alle de programmer og afsnit, som du har tilføjet til dit Bibliotek, selv hvis du ikke på det aktuelle tidspunkt er tilmeldt. Tryk på Downloadede Afsnit for kun at se de podcasts, som du downloadede, og for at lytte uden at bruge mobildata eller Wi-Fi.1

Du kan oprette en tilpasset station eller tilføje en podcast, som du er tilmeldt gennem et website. Tryk på Redigér i det øvre højre hjørne og tryk derefter på Ny Station eller Tilføj en Podcast med URL.

1. Du kan ikke downloade elementer til Apple TV, men du kan bruge Wi-Fi til at streame dit indhold.

Gennemse

Gennemse

På denne fane kan du se nyheder og det mest populære. Tryk på ethvert afsnit for at starte afspilningen eller tryk påTilføj for at tilføje det til dit Bibliotek, så du kan lytte til det senere.

Søg

Søg

Brug denne fane til at søge efter specifikke afsnit, programmer, leverandører eller emner. Tryk på søgefeltet og derefter på Alle Podcasts eller Dit Bibliotek for at søge efter enten hele kataloget over Apple Podcasts eller kun i dit Bibliotek.

iPhone med appen åben, med visning af podcast-siden The Science of Happiness

Tilmeld dig programmer

Når du finder et program, som du kan lide, skal du trykke på programmets info-side og derefter trykke på knappen Tilmeld dig. Efter du har tilmeldt dig downloades nye afsnit2 gratis, efterhånden som de bliver tilgængelige.

Du får en meddelelse når et nyt afsnit bliver tilgængeligt. For at kontrollere hvilke programmer du får meddelelser om skal du trykke på knappen Meddelelsesindstillinger på fanen Lyt nu.

For at framelde dig et program, skal du trykke på programmets info-side, trykke på knappen Mere, og derefter trykke på Frameld. Ingen nye afsnit downloades til din enhed, men afsnit, som allerede er i dit Bibliotek, slettes ikke.

Apple Podcasts kan sætte dit abonnement på pause, hvis du ikke længere lytter til en udsendelse. Udsendelser og downloadede episoder bliver liggende i dit bibliotek, men nye episoder bliver muligvis ikke opdateret. Abonner igen for at fortsætte med at få nye episoder.

2. Hvis du vil slå automatiske downloads fra på din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > Podcasts > Hent episoder og vælge Fra.

Lyt til udsendelser

Når du afspiller afsnit i appen Podcasts på din iOS enhed vises en afspiller nederst på skærmen. Tryk på afspilleren for at åbne Spiller nu3 og få adgang til alle afspilningskontrolknapper.

3. På iPad i funktionen Portræt er Afspiller nu nederst til højre. På Apple TV: Åbn appen Musik, og skub nedad på Siri Remote eller Apple TV Remote for at se Afspiller nu øverst på menulinjen.

iPhone med åben Spiller nu, hvor der rulles ned for at vise Dvale-knap, Del-knap, noter om afsnit og Næste program.

Kontrolelementet afspilning

Fra Spiller nu kan du styre volumen, afspille og sætte afsnit på pause, springe igennem et afsnit med knappen 15 sekunders spol tilbage eller knappen 30 sekunders spol frem, eller ændre afspilningshastigheden med knappen afspilningshastighed. På din iPhone, iPad og iPod touch kan du også trykke påAfspilningsdestinationfor at ændre hvilken enhed dine lydfiler afspilles på.

Svirp op på Spiller nu for at se noter om afsnittet, samt en liste over afsnit, som står i kø til afspilning. Her kan du også trykke på  knappen til dvaletimer for at stoppe afspilningen af en podcast efter et specifikt tidsrum. For at lukke Spiller nu, skal du trykke på knappen Afvis Spiller nu eller svirp ned fra overkanten af afspilleren.

Flere måder at lytte til Apple Podcasts på

Du har kontrollen ved dine fingerspidser - eller i din stemme. Spørg Siri "Hvad kan jeg gøre?" for at få mere at vide om Siri-kommandoer til podcasts og lydfiler. Du kan også gøre følgende:

Appen Podcasts viser afsnit, som du kan downloade.

Download eller slet afsnit

Hvis du vil lytte til en episode, mens du ikke har forbindelse til Wi-Fi eller internettet, kan du downloade den. Find et afsnit i dit Bibliotek eller søg, og tryk derefter på Download til højre for afsnittets navn. Du skal måske trykke på Tilføj for at tilføje afsnittet til dit Bibliotek først. Hvis du ikke kan se Download, er afsnittet allerede downloadet på din enhed.4

Afsnit slettes automatisk 24 timer efter du har afspillet dem.

For at slette et afsnit skal du finde programmet i dit Bibliotek, trykke på programmet for at åbne dets informationsside, svirpe til venstre på afsnittet og derefter trykke på Slet.5

4. Du kan kun streame episoder på Apple TV.

5. For at slette et bestemt afsnit i iTunes skal du højreklikke eller Ctrl-klikke på afsnittet og derefter vælge Slet fra bibliotek.

Skift dine indstillinger

På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Podcasts. Her kan du tilpasse disse indstillinger:

• Synkronisér Podcasts: Sørg for, at dit Bibliotek med Podcast er ens over alle dine enheder. Sæt et afsnit på pause på én enhed, og fortsæt hvor du slap med en anden.
  • Kontinuerlig afspilning: Vælg, om det næste afsnit af et program eller en station skal afspilles automatisk, når et andet afsnit slutter.
  • Mobildata: Aktivér eller deaktivér appen Podcasts evne til at streame programmer når din iPhone eller iPad bruger mobildata.
  • Download afsnit: Kontrollér, om nye eller ikke-afspillede afsnit bliver downloadet til din enhed.

På et podcasts produktside kan du også kontrollere indstillinger, som er specifikke for dette program ved at trykke på knappen Mere og derefter trykke på knappen Indstillinger indstillinger.