Om Podcasts-appen

Brug Podcasts-appen til at søge efter og lytte til dine yndlingspodcasts.

Podcasts-appen er et godt sted at søge efter, abonnere på og afspille dine yndlingspodcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV (4. generation).

Søgning efter podcasts

Udforsk flere hundrede tusinde gratis lyd- og videopodcasts ved at søge på fanerne Udvalgte eller Populære.  Du kan også søge ved hjælp af titel eller emne.

Udvalgte podcasts

Tryk på Udvalgte eller  for at søge efter en udvalgt samling af podcasts, herunder nye udgivelser. Tryk på Kategorier for at søge via genre, herunder Kunst, Erhverv, Komedie m.m.

Søgning efter Populære

Tryk på Populære eller  for at søge efter populære podcasts. Tryk på Kategorier for at søge via genre.

Søgning via podcasttitel eller -emne

Hvis du vil søge efter en bestemt podcast eller søge efter en podcast, der passer til dine interesser, skal du trykke på Søg eller  og gå i gang med at skrive navnet på en podcast eller et emne. I søgeresultater vises både programmer og de enkelte episoder.

Lytning til podcasts

Du kan streame og downloade podcasts derhjemme eller på farten med din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV (4. generation).

Streaming af podcasts

Tryk på en podcast for at åbne oplysningssiden, og tryk derefter på navnet på episoden for at streame den via din Wi-Fi- eller mobilforbindelse.

Hvis du vil streame podcasts ved hjælp af din mobildataforbindelse, skal du slå Mobildata til under Indstillinger > Podcasts > Mobildata.

Download af podcasts for at lytte offline

På en hvilken som helst podcastprofilside skal du trykke på  for at downloade podcasten, så du kan få adgang til den, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi eller en internetforbindelse.

Hvis du vil downloade podcasts ved hjælp af mobildata, skal du gå til Indstillinger > Podcasts på din iPhone, iPad eller iPod touch og slå "Hent kun via Wi-Fi" fra. Maksimumoverførselsstørrelsen er 100 MB pr. episode.

Abonnement på podcasts

Tryk på knappen Abonner på podcastens profilside, hvis du automatisk vil have nye episoder, efterhånden som de bliver tilgængelige.

Hvis du ikke lytter til eller åbner et podcastabonnement i løbet af 15 dage, sættes opdateringer på pause. Når du åbner abonnementet igen, opdateres det.

Abonnement på podcasts fra internettet

Føj podcasts, du har fundet eller købt online, til dit bibliotek ved hjælp af den URL til RSS-feed, der er leveret af den person, som har oprettet podcasten. Gå til listen Mine podcasts , tryk på  i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Tilføj podcast. Skriv eller indsæt URL-adressen til podcasten, og tryk derefter på Abonner. Podcasten vises på listen Mine podcasts.

Mine podcasts

Tryk på fanen Mine podcasts  for at se nye episoder af podcasts, du abonnerer på. Du kan slå automatisk download til ved at trykke på  på podcastens oplysningsside og vælge indstillingen i menuen Hent episoder.

Når du har set en hentet podcast, kan du gemme den eller fjerne den fra din iPhone, iPad eller iPod touch. I sektionen "Afspillede episoder, der skal slettes" skal du skubbe til venstre på den podcast, du vil fjerne, og trykke på Slet.

Episoder i kø med funktionen Kø

Du kan bruge funktionen Kø for at sætte podcastepisoder i kø, når du er på farten. Vælg en podcast, tryk på , og tryk derefter på Føj til kø. Episoder, der er sat i kø, giver dig mulighed for at afspille flere timers indhold i træk uden at åbne Podcasts-appen.

Du kan også indstille en station eller oprette en speciel afspilningsliste med podcastepisoder.

Organisering af podcasts med stationer

Stationer er smarte afspilningslister, der automatisk opdateres med de nyeste episoder fra dine foretrukne podcasts. Når du har valgt podcasts for en speciel station, kan du ændre indstillingerne, så stationen kun omfatter et bestemt antal episoder, lyd- eller videopodcasts eller uafspillede episoder. Du kan også indstille rækkefølgen for afspilning og gruppere bestemte episoder af samme podcast sammen.

Sådan opretter du en station:

1. Gå til Mine podcasts , og tryk på
  2. Vælg Tilføj station.
  3. Skriv et navn til din station, og tryk på Gem.
  4. Fra listen over podcasts, du abonnerer på, skal du trykke på en hvilken som helst podcast for at medtage den i din station.
  5. Tryk på Stationsindstillinger.
  6. Gennemse og opdater indstillinger for at gøre din station personlig.
  7. Tryk på OK. Din station vises øverst på siden Mine podcasts.

Synkronisering af podcasts

Podcasts-appen synkroniserer som standard abonnementer, stationer og afspilningspositionen mellem din iPhone, iPad, iPod touch og dit Apple TV (4. generation).

Når du synkroniserer podcastabonnementer, vises den nyeste episode af de enkelte podcasts, du abonnerer på, på alle dine enheder. Hvis du opsiger et abonnement på en podcast på én enhed, opsiges abonnementet også på alle dine andre enheder.

Når du opretter en speciel station på en af dine enheder, vises den også på dine andre enheder. Indstillingerne for din station synkroniseres også. Og hvis du sletter en station, slettes den også på dine andre enheder.

Podcasts husker din afspilningsposition, så du kan gå i gang med at lytte til en podcast på din iPhone, sætte den på pause, når du kommer hjem, og fortsætte, hvor du slap, på dit Apple TV (4. generation).

Sådan holder du op med at synkronisere podcasts på din iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Tryk på Indstillinger > Podcasts.
  2. Under Podcastindstillinger skal du slå Synkroniser podcasts fra.

Sådan holder du op med at synkronisere podcasts på dit Apple TV (4. generation):

1. Vælg Indstillinger > Apps > Podcasts.
  2. Slå Synkroniser podcasts fra.