Abonner, og lyt til udsendelser i appen Podcasts

Find stærke historier i appen Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV.

Apple TV, iPhone og iPad.

Symbol til appen Podcasts

Søg efter gratis lydepisoder og udsendelser om emner som komedie og videnskab til nyheder og politik i appen til Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller Apple TV.

Gå på opdagelse i appen Podcasts

Naviger i appen Podcasts ved hjælp af fanerne nederst på skærmen på din iPhone, iPad eller iPod touch.

På dit Apple TV skal du skubbe ned på din Siri Remote eller Apple TV Remote for at se navigationsmenuen.

Lyt nu

Lyt nu

På denne fane kan du se nye og ikke-afspillede episoder af de udsendelser, som du abonnerer på, samt episoder, som er blevet tilføjet for nyligt. Tryk på en udsendelse for at lytte til den. Når den nyeste episode er slut, afspilles eventuelle uafspillede episoder af den pågældende udsendelse i dit bibliotek automatisk som det næste.

Du ser også udsendelser, som du måske kan lide, samt udsendelser som du har hørt for nyligt.

Bibliotek

Bibliotek

Se alle de udsendelser og episoder, som du har tilføjet til dit bibliotek, selv hvis du ikke abonnerer på det aktuelle tidspunkt. Tryk på Hentede episoder for kun at se de podcasts, som du har hentet, og for at lytte uden at bruge mobildata eller Wi-Fi.1

Du kan oprette en tilpasset station eller tilføje en podcast, som du abonnerer på gennem et website. Tryk på Rediger i det øverste højre hjørne, og tryk derefter på Ny station eller Tilføj en podcast via URL.

1. Du kan ikke hente elementer til Apple TV, men du kan bruge Wi-Fi til at streame dit indhold.

Gennemse

Gennemse

På denne fane kan du se nyheder og det mest populære. Tryk på en hvilken som helst episode for at starte afspilningen, eller tryk påTilføj for at tilføje det til dit bibliotek, så du kan lytte til det senere.

Søg

Søg

Brug denne fane til at søge efter specifikke episoder, udsendelser, leverandører eller emner. Tryk på søgefeltet og derefter på Alle podcasts eller Dit bibliotek for at søge i enten hele Apple-podcastkataloget eller kun i dit bibliotek.

iPhone med appen åben, med visning af podcast-siden The Science of Happiness

Abonner på udsendelser

Når du finder en udsendelse, som du kan lide, skal du trykke på udsendelsens info-side og derefter trykke på knappen Abonner. Efter du har abonneret, hentes nye episoder2 gratis, efterhånden som de bliver tilgængelige.

Du får en meddelelse, når en ny episode bliver tilgængelig. For at kontrollere, hvilke udsendelser du får meddelelser om, skal du trykke på knappen Meddelelsesindstillinger på fanen Lyt nu.

For at framelde dig en udsendelse skal du trykke på udsendelsens info-side, trykke på knappen Mere og derefter trykke på Frameld. Ingen nye episoder hentes til din enhed, men episoder, som allerede er i dit bibliotek, slettes ikke.

Apple Podcasts kan sætte dit abonnement på pause, hvis du ikke længere lytter til en udsendelse. Udsendelser og hentede episoder bliver liggende i dit bibliotek, men nye episoder bliver muligvis ikke opdateret. Abonner igen for at fortsætte med at få nye episoder.

2. Hvis du vil slå automatiske overførsler fra på din iOS-enhed, skal du gå til Indstillinger > Podcasts > Hent episoder og vælge Fra.

Lyt til udsendelser

Når du afspiller episoder i appen Podcasts på din iOS-enhed, vises en afspiller nederst på skærmen. Tryk på afspilleren for at åbne Spiller nu3 og få adgang til alle afspilningskontrolknapper.

3. På iPad i funktionen Portræt er Afspiller nu nederst til højre. På Apple TV: Åbn appen Musik, og skub nedad på Siri Remote eller Apple TV Remote for at få vist Afspiller nu øverst på menulinjen.

iPhone med åben Spiller nu, hvor der rulles ned for at vise Dvale-knap, Del-knap, noter om episoder og Næste program.

Kontroller afspilning

Fra Spiller nu kan du styre lydstyrke, afspille og sætte episoder på pause, springe igennem en episode med knappen 15 sekunders spol tilbage eller knappen 30 sekunders spol frem eller ændre afspilningshastigheden med knappen afspilningshastighed. På din iPhone, iPad og iPod touch kan du også trykke påAfspilningsdestinationfor at ændre, hvilken enhed dine lydfiler afspilles på.

Skub op på Spiller nu for at se noter om episoden samt en liste over episoder, som står i kø til afspilning. Her kan du også trykke på  knappen til dvaletimer for at stoppe afspilningen af en podcast efter et specifikt tidsrum. For at lukke Spiller nu skal du trykke på knappen Afvis Spiller nu eller skubbe nedad fra toppen af afspilleren.

Flere måder at lytte til Apple Podcasts på

Betjening med fingrene – eller stemmen. Spørg Siri "Hvad kan jeg gøre?" for at få mere at vide om Siri-kommandoer til podcasts og lydarkiver. Du kan også gøre følgende:

Appen Podcasts viser episoder, som du kan hente.

Hent eller slet episoder

Hvis du vil lytte til en episode, mens du ikke har forbindelse til Wi-Fi eller internettet, kan du hente den. Find en episode i dit bibliotek, eller søg, og tryk derefter på Hent til højre for episodens navn. Du skal måske trykke på Tilføj for at tilføje episoden til dit bibliotek først. Hvis du ikke kan se Hent, er episoden allerede hentet på din enhed.4

Episoder slettes automatisk 24 timer efter afspilning.

For at slette en episode skal du finde udsendelsen i dit bibliotek, trykke på udsendelsen for at åbne dens informationsside, skubbe til venstre på episoden og derefter trykke på Slet.5

4. Du kan kun streame episoder på Apple TV.

5. For at slette en bestemt episode i iTunes skal du højreklikke eller Ctrl-klikke på episoden og derefter vælge Slet fra bibliotek.

Skift dine indstillinger

På din iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Podcasts. Her kan du tilpasse følgende indstillinger:

• Synkroniser podcasts: Sørg for, at dit podcastbibliotek er ens på tværs af alle dine enheder. Sæt en episode på pause på én enhed, og fortsæt, hvor du slap med en anden.
  • Fortløbende afspilning: Vælg, om den næste episode af en udsendelse eller en station skal afspilles automatisk, når en anden episode slutter.
  • Mobildata: Aktiver eller deaktiver appen Podcasts evne til at streame udsendelser, når din iPhone eller iPad bruger mobildata.
  • Hent episoder: Kontroller, om nye eller ikke-afspillede episoder bliver hentet til din enhed.

På en podcasts produktside kan du også kontrollere indstillinger, som er specifikke for denne udsendelse, ved at trykke på knappen Mere og derefter trykke på knappen Indstillinger Indstillinger.