Abonnement på og afspilning af podcasts

Find stærke historier i appen Podcasts på din iPhone, iPad, iPod touch eller dit Apple TV.

Gennemse gratis lydepisoder og udsendelser om emner lige fra underholdning og komedie til nyheder og sport i appen Podcasts.

Du kan også lytte til udsendelser i iTunes på en Mac eller pc. Klik på menuen i øverste venstre hjørne af iTunes, og vælg derefter  Podcasts.

Find og abonner

Åbn appen Podcasts på din iOS-enhed, og tryk på  Gennemse nederst på skærmen. I afsnittene Udvalgte og Populære finder du nye og populære udsendelser. Tryk på Udbydere for at finde udsendelser fra bestemte selskaber, eller tryk på Alle kategorier for at finde udsendelser om emner som Nyheder og politik, Komedie, Teknologi med mere.

Søg efter titel eller emne

Hvis du vil finde en bestemt podcast eller søge efter en udsendelse eller episode ud fra interesser, skal du trykke på  Søg nederst på skærmen og derefter skrive titlen på podcasten eller et emne. Du får vist både udsendelser og individuelle episoder i søgeresultaterne.

Abonner

Når du finder en udsendelse, du gerne vil abonnere på, skal du trykke på den for at gå til udsendelsens oplysningsside, og derefter skal du trykke på . Når du abonnerer, får du automatisk nye episoder gratis, når de bliver tilgængelige.

Apple Podcasts kan sætte dit abonnement på pause, hvis du ikke længere lytter til en udsendelse. Udsendelser og downloadede episoder bliver liggende i dit bibliotek, men nye episoder bliver muligvis ikke opdateret. Abonner igen for at fortsætte med at få nye episoder.

Lyt til udsendelser

Du kan streame og downloade udsendelser hjemme eller på farten med din iPhone, iPad eller iPod touch.

Tryk på  Lyt nu nederst på skærmen for at finde de nyeste episoder af udsendelser, du abonnerer på. Tryk på  Bibliotek nederst på skærmen for at lytte til bestemte udsendelser eller episoder. Du kan også streame en episode fra  Gennemse.

Når du finder en episode, du gerne vil lytte til, skal du trykke på  Afspil.

Hvis du vil bruge mobildata til at streame udsendelser, skal du sikre dig, at Mobildata er slået til i Indstillinger > Mobilnetværk > Podcasts.

Tilpas afspilningsindstillinger

Tryk eller skub op på afspilleren nederst på skærmen for at åbne skærmen Afspiller nu. Du kan gøre følgende fra skærmen Afspiller nu:

• Tryk på  eller  for at gå 15 sekunder frem eller tilbage.
  • Tryk på  for at ændre afspilningshastigheden. Du kan ændre afspilningshastigheden til 1 1/2x (lidt hurtigere), 2x (hurtigt), 1/2x (lidt langsommere) og tilbage til 1x (normal hastighed).
  • Tryk på  for at bruge AirPlay til at streame episoden på en anden enhed.

Skub op på skærmen Afspiller nu for at finde flere funktioner.

• Tryk på , og vælg, hvornår afspilningen skal stoppe.
  • Tryk på  for at dele episoden med venner ved hjælp af Beskeder, Mail, sociale medier med mere.
  • Tryk på Vis til højre for Beskrivelse for at læse en beskrivelse af episoden.
  • Hvis du har episoder i din , vises de under Kø.

Lyt uden afbrydelser med Kø

1. Mens du lytter til en episode, kan du finde den episode, du vil høre som det næste.
  2. Tryk på  på episodens oplysningsside, eller brug 3D Touch på episodens navn.
  3. Tryk på Afspil som næste for at føje den til køen.

Hvis du vil føje flere episoder til køen, skal du følge trinnene, men trykke på Afspil senere. Episoden tilføjes nederst i køen.

Du kan også begynde at lytte til en episode i appen Podcasts på én Apple-enhed og høre resten af episoden på en anden enhed. Læs mere om synkronisering af podcasts.

Download episoder, så du kan lytte til dem offline

Hvis du vil downloade en episode, som du kan lytte til, når du ikke har forbindelse til Wi-Fi eller internettet, skal du trykke  på episodens oplysningsside.

Hvis du vil downloade podcasts via mobildata på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du gå til Indstillinger > Podcasts og slå "Hent kun via Wi-Fi" fra. Den maksimale downloadstørrelse er 100 MB pr. episode.

Afmeld eller slet

Du kan afmelde et abonnement på podcasts eller slette enkelte episoder.

Afmeld abonnement

Find den udsendelse, som du vil afmelde abonnementet på. Tryk på , og tryk derefter på Afmeld. Der downloades ingen nye episoder til din enhed.

Sådan sletter du en bestemt episode

Gå til Bibliotek, og find den episode, du vil slette. Skub til venstre på episoden, og tryk på Slet.

Når du afmelder dit abonnement på en udsendelse, sletter det ikke episoderne i dit bibliotek eller dem, du har downloadet til din enhed til at bruge offline. Hvis du vil afmelde og slette alle episoder fra dit bibliotek og din enhed, skal du trykke på , og derefter skal du trykke på "Slet fra bibliotek".

Du får ikke vist muligheden for at afmelde abonnementet, hvis du er holdt op med at lytte til en udsendelse.