MacBook Pro (15", ultimo 2008), (17", primo 2009), (15" og 17", medio 2009): Sådan konfigureres grafikydeevnen

Læs, hvordan du justerer grafikydeevnen for bærbare MacBook Pro (15", ultimo 2008), MacBook Pro (17", primo 2009) og MacBook Pro (15" og 17", medio 2009) med NVIDIA 9400- og 9600-grafikkort.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Bærbare MacBook Pro (15", ultimo 2008), MacBook Pro (17", primo 2009) og MacBook Pro (15" og 17", medio 2009) omfatter en funktion i ruden Energibesparelse under Systemindstillinger. Ruden bruges til at justere grafikydeevnen. Du kan vælge "Længere batteritid" eller "Højere ydeevne" som vist nedenfor.

• Vælg "Længere batteritid" i situationer, hvor du ikke bruger grafiktunge programmer, eller hvor du kun har begrænset mulighed for at bruge MagSafe-strømforsyningen.
  • Vælg "Højere ydeevne" til afvikling af spil eller andre opgaver, som involverer tung grafikbehandling.

Yderligere oplysninger

Når du vælger en anden grafikindstilling i ruden med indstillinger for energibesparelsessystemet, bliver du bedt om at logge ud, før den nye indstilling aktiveres. Når du har klikket på Log ud (vist i nedenstående meddelelse), får du mulighed for at gemme eventuelle åbne dokumenter eller andet igangværende arbejde.

Computere med mulighed for "Længere batteritid" vil som standard benytte denne indstilling.

Se MacBook Pro (15'', ultimo 2008) og MacBook Pro (17'', primo 2009): Kan ikke vælge GeForce 9400M-grafik i Windows for at få flere oplysninger om valg af grafikydeevnen i Microsoft Windows.

Hvis du leder efter oplysninger om skift af grafikfunktion på nyere bærbare Apple-computere, kan du læse MacBook Pro (15", medio 2010) og nyere, MacBook Pro (17", medio 2010) og nyere: Sådan indstilles grafikydeevnen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.