Indsamling og brug af iTunes-diagnosticering i iTunes til Windows

iTunes til Windows inkluderer iTunes-diagnosticering. Brug appen til at identificere forskellige problemer.

iTunes-diagnosticering indsamler og viser oplysninger om computeren, men løser ikke problemerne. Oplysningerne i iTunes-diagnosticering bruges til at identificere problemerne. Derefter skal du løse problemet ved hjælp af de artikler, der angives i iTunes-diagnosticering eller i afsnittet Læs mere nedenfor, eller du kan få hjælp af en Apple-rådgiver.

Start iTunes-diagnosticering

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.

2. Åbn iTunes.

3. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Hjælp > Start diagnosticering.

4. Vælg en eller flere af de tilgængelige tests, og klik på Næste.

5. Kør en eller flere tests. Efter hver test får du muligvis vist henvisninger til supportartikler, der kan hjælpe dig med at løse problemerne.

Sådan arkiveres dine resultater

Når testene er færdige, kan du få vist en oversigt over resultaterne.

• Hvis du vil kopiere oversigten til brug i et andet program, skal du klikke på "Kopier til udklipsholder". Du kan derefter indsætte oversigten i et andet program eller i et tekstredigeringsprogram.

• Hvis du vil arkivere oversigten på computeren, skal du klikke på Arkiver. Arkiver, der hedder "iTunes-diagnosticering.rtf" og "iTunes-diagnosticering.spx", arkiveres på computeren. RTF-arkivet kan åbnes i et tekstredigeringsprogram, og begge arkiver kan sendes til en Apple-rådgiver.

Få hjælp

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.