Test din MIDI-opsætning

Brug programmet Indstil lyd og MIDI på din Mac til at teste din MIDI-opsætning.

Sådan tester du din MIDI-opsætning med programmet Indstil lyd og MIDI.

1. Slut din MIDI-kontrolenhed (f.eks. et keyboard) til din Mac. Hvis du bruger en MIDI-grænseflade, skal du slutte grænsefladen til din Mac og slutte eventuelle kontrolenheder til din MIDI-grænseflade.

2. Åbn Indstil lyd og MIDI i mappen Hjælpeprogrammer under mappen Programmer.

3. Vælg Vindue > Vis MIDI-studio. MIDI-enheder tilsluttet din Mac vises som symboler i vinduet MIDI-studio. Enheder, der ikke er tilsluttet din Mac i øjeblikket, er nedtonede.

4. Vælg den enhed, som du gerne vil teste, og klik derefter påthe Test MIDI Setup buttonTest MIDI Setup button in the MIDI Studio toolbar.

No alt supplied for Image
  5. Hvis du vil teste MIDI-indgangen til en enhed, skal du klikke på pil ned på symbolet for den valgte enhed. Hver MIDI-port på enheden har sine egne pile. Hvis din enhed har statusindikatorer for MIDI-datatransmission, burde porten lyse op. Hvis din enhed er tilsluttet som lydudgang og er indstillet til at modtage på samme MIDI-kanal, frembringer enheden også en lyd.

6. Hvis du vil teste lydudgangen på en MIDI-enhed, kan du spille en tone på MIDI-kontrolenheden. Når din Mac modtager signalet, fremhæves pil op for den tilsvarende MIDI-udgang på din enhed i MIDI-studio.

7. Hvis du vil stoppe testen, skal du klikke på knappen Test MIDI-indstillingDer er ikke angivet et alternativ til billede.

Hvis din MIDI-kontrolenhed eller -grænseflade ikke svarer, når du kører disse tests, skal du sørge for, at den er kompatibel med den version af macOS, der er installeret på din Mac. Kontakt producenten for at få hjælp. Hvis en opdatering er tilgængelig, skal du følge producentens anvisninger for at opdatere enheden eller softwaren.

Hvis du ikke kan høre lyd fra MIDI-lydmoduler

Hvis statusindikatorerne på din MIDI-grænseflade lyser under testen, skal du sørge for, at dine kabler er tilsluttet MIDI-udgangene på grænsefladen og MIDI-indgangene på modulet.

Hvis du stadig ikke kan høre lyd, skal du sørge for, at lydudgangene på dine moduler er tilsluttet en mikser eller et andet forstærkersystem. Hvis dit modul har stik til hovedtelefoner, kan du prøve at slutte hovedtelefonerne til modulet for at tjekke, om du kan høre lyd.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.