AirPort: Sådan angiver du en fælles nøgle med 64 heksadecimale tegn til WPA

Netværk, der bruger WPA (Wi-Fi Protected Access), kræver normalt en adgangskode i almindelig tekst. Nogle netværk kræver muligvis, at du i stedet angiver en nøgle med 64 heksadecimale tegn.

Hold Alternativtasten nede, og vælg dit netværk på AirPort-menuen for at indtaste nøglen. Nu skulle det være muligt at angive den fælles WPA-nøgle.