Sådan genstartes Apple TV

Der er ingen afbryderknap på dit Apple TV. Du kan genstarte dit Apple TV fra Indstillinger, bruge din fjernbetjening eller trække stikket ud af stikkontakten.

Brug Indstillinger

Brug din fjernbetjening

Træk stikket til dit Apple TV ud

Hvis enheden ikke kan genstartes via menuen Indstillinger og fjernbetjeningen, skal du trække stikket ud af dit Apple TV. Vent i seks sekunder, og sæt stikket i igen.

Få hjælp

* Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges med begge fjernbetjeninger, så længe det sker i et land eller område, der understøtter Siri.