Sådan genstarter du dit Apple TV

Genstart dit Apple TV fra menuen Indstillinger eller med fjernbetjeningen.

Sådan genstarter du dit Apple TV

Du kan genstarte dit Apple TV fra Indstillinger, bruge din fjernbetjening eller tage stikket ud af stikkontakten.

Der er ingen afbryderknap på dit Apple TV.

Brug Indstillinger

Brug af fjernbetjeningen

Tag stikket ud af dit Apple TV

Hvis enheden ikke kan genstartes via menuen Indstillinger og fjernbetjeningen, skal du tage stikket ud af dit Apple TV. Vent i seks sekunder, og sæt stikket i igen.

Få hjælp

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis dit Apple TV ikke tændes eller afspiller video eller lyd.

*Apple TV 4K og Apple TV (4. generation) leveres med den samme fjernbetjening overalt. I lande og områder, der understøtter Siri, kaldes fjernbetjeningen Siri Remote. Alle andre steder kaldes den Apple TV Remote. Siri kan bruges med begge fjernbetjeninger, så længe det sker i et land eller område, der understøtter Siri.