Boot Camp understøtter ikke RAID

Du kan ikke bruge RAID med Microsoft Windows på Mac-computere.

Boot Camp installerer ikke Microsoft Windows på RAID-enheder, herunder enheder leveret af et RAID-kort.

Windows på din Mac genkender ikke RAID-enheder, herunder enheder leveret af et RAID-kort.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.