Boot Camp understøtter ikke RAID-konfigurationer

Boot Camp virker ikke sammen med RAID-konfigurationer.

Blandt de RAID-konfigurationer, der ikke understøttes, er den indbyggede RAID-software i Microsoft Windows samt RAID-kort (f.eks. Mac Pro RAID- og Xserve RAID-kort).

Yderligere oplysninger

Hvis du vil partitionere en disk og installere Windows ved hjælp af Boot Camp-assistenten, skal disken være en enkeltpartition, der er formateret som Mac OS X Udvidet (Journaled). Hvis du allerede har partitioneret disken ved hjælp af Diskværktøj eller et andet værktøj, kan du ikke bruge Boot Camp-assistenten, før disken gendannes som en Mac OS X-enhed med en enkeltpartition.

Boot Camp-assistenten fungerer kun sammen med interne diske. Det er ikke muligt at bruge Boot Camp-assistenten til at partitionere og installere Windows på en ekstern disk.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.