Hjælp til Apple Cinema Display

Her kan du se fremgangsmåden til fejlfinding, hvis der opstår problemer med din skærm.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis der opstår problemer med skærmen, og du ikke kan finde løsningen i denne artikel, skal du se de service- og supportoplysninger, der fulgte med skærmen. Her finder du en vejledning i, hvordan du kontakter en autoriseret Apple-serviceudbyder eller Apple for at få hjælp. Hvis du forsøger at reparere selv, dækkes en eventuel skade, der opstår som følge af din reparation, ikke af skærmens begrænsede garanti. Kontakt en autoriseret Apple-forhandler eller en autoriseret Apple-serviceudbyder for at få flere oplysninger om dette eller andre spørgsmål om garanti.

Intet billede på skærmen

• Kontroller, om computeren er tændt.
  • Kontroller, om strømkablet er sat korrekt i.
  • Kontroller, om skærmkablerne er korrekt tilsluttet computeren.
  • Kontroller, om DVI- eller MiniDisplayPort-skærmkablet er tilsluttet korrekt.
  • Computeren må ikke være på vågeblus.
  • Kontroller, om lysstyrken er indstillet korrekt. Lysstyrkeknappen sidder under kanten til højre på forsiden af skærmen.
  • Søg efter og installer alle tilgængelige softwareopdateringer. Softwareopdateringer kan løse mange generelle problemer.

Hvis skærmens strømkabel er sluttet til en stikkontakt eller stikdåse, skal du kontrollere, om der er slukket for kontakten. Du kan teste kontakten ved at tilslutte en enhed, som du ved virker, f.eks. en lampe eller en radio.

Lydstyrken for skærmens indbyggede højttalere kan ikke justeres

• Sørg for, at skærmens USB-kabel er sluttet til computeren.
  • Kontroller, om der er softwareopdateringer. Det kan være nødvendigt at installere softwareopdateringer for at sikre fuld funktionalitet.

Uskarpt skærmbillede

Vælg en anden skærmopløsning under skærmindstillingerne. Den højeste skarphed opnås ved at vælge skærmens standardopløsning. Standardopløsningen er normalt den maksimale opløsning, der vises under indstillingerne. Andre opløsninger kan virke uskarpe, fordi de er skaleret for at passe til skærmens størrelse.

Der er ingen farver på skærmen, eller farverne ser forkerte ud

• Kontroller, om skærmkablerne sidder godt fast i de korrekte porte på computeren.
  • Kalibrer skærmen via skærmens kontrolpanel. Se Mac-hjælp for at få flere oplysninger om skærmen og farverne.
  • Åbn panelet Skærm for at se, om skærmen er indstillet til at vise gråtoner. Se Mac-hjælp for at få flere oplysninger om skærmen og farverne.

Symbolerne skifter placering på skrivebordet, når skærmopløsningen ændres

Ændring af skærmopløsningen påvirker visningen af oplysninger på skærmen, især hvis du skifter til en lavere opløsning. Operativsystemet kan flytte symbolerne automatisk, når du har ændret skærmopløsningen.

Ændring af skærmindstillingerne vises ikke på skærmen

Alle skærme, der er tilsluttet computeren, har deres egne indstillinger. Brug fanen med indstillinger, der vises på den skærm, som du vil foretage ændringer på.

Intet display på skærmen, når du trykker på lysstyrkeknappen, eller ingen indstillinger for strømtilstand på skærmens kontrolpanel

• Kontroller, om du har sluttet USB-stikket på skærmkablet til USB-porten på computeren. Nogle af funktionerne i skærmens software kræver en USB-forbindelse.
  • Sørg for, at alle softwareopdateringer er installeret.