Få hjælp til Apple Cinema Display

Læs om, hvilke trin du skal følge, hvis du har problemer med din skærm.

Hvis du har et problem med din skærm, og der ikke findes noget i denne artikel angående dette, skal du se de service- og supportoplysninger, der fulgte med din skærm, for at få en vejledning til, hvordan du kontakter en Apple-autoriseret serviceudbyder eller Apple for at få hjælp. Hvis du selv forsøger at reparere skærmen, vil enhver skade, du måtte forårsage på skærmen, ikke være dækket af den begrænsede garanti på din skærm. Kontakt en Apple-autoriseret forhandler eller serviceudbyder for at få yderligere oplysninger om dette eller ethvert andet spørgsmål angående garantien.

Skærmen viser ikke et billede

• Kontroller, at computeren er tændt.

• Kontroller, at strømkablet er sat korrekt i.

• Kontroller, at skærmkablerne er sluttet korrekt til din computer.

• Kontroller, at DVI- eller Mini DisplayPort-skærmkablet er tilsluttet korrekt.

• Kontroller, at din computer ikke er på vågeblus.

• Kontroller, at lysstyrken er indstillet korrekt. Lysstyrkeknappen er placeret under skærmens forkant til højre.

• Søg efter og installer alle tilgængelige softwareopdateringer. Softwareopdateringer kan løse mange almindelige problemer.

Hvis skærmens strømkabel er sat i en jordet stikkontakt eller stikdåse, skal du finde ud af, om strømmen til stikkontakten er blevet afbrudt. Du kan teste stikkontakten ved at tilslutte noget, du ved virker, såsom en skrivebordslampe eller radio.

Lydstyrken i skærmens indbyggede højttalere kan ikke justeres

• Kontroller, at skærmens USB-kabel er sat i computeren.

• Kontroller, om der er softwareopdateringer. Softwareopdateringer kan være nødvendige for at opnå fuld funktionalitet.

Skærmbilledet er sløret

Skift opløsningen på skærmen i skærmindstillingerne. Hvis du vil opnå den bedste klarhed, skal du vælge skærmens standardopløsning. Standardopløsningen er typisk den maksimale opløsning, der er angivet i indstillingerne. Andre opløsninger kan virke slørede, fordi de er blevet skaleret for at kunne passe til skærmens størrelse.

Skærmen viser ingen farver, eller farverne ser forkerte ud

• Kontroller, at skærmkablerne er sluttet korrekt til de rette porte på computeren.

• Kalibrer din skærm ved hjælp af skærmens kontrolpanel. Læs mere om farver og din skærm i Mac-hjælp.

• Åbn skærmens kontrolpanel for at se, om din skærm er indstillet til at vise gråtoner. Læs mere om farver og din skærm i Mac-hjælp.

Skrivebordssymboler flyttes efter ændring af skærmopløsning

Ændring af skærmopløsningen påvirker visningen af oplysninger på din skærm, især ved ændring til en mindre opløsning. Operativsystemet flytter muligvis symboler automatisk, når du har ændret skærmopløsningen.

Ændringer i skærmindstillingerne vises ikke på skærmen

Hver enkelt skærm, der er tilsluttet din computer, har sine egne skærmindstillinger. Brug indstillingsvinduet på den skærm, hvor du vil foretage ændringer.

Skærmen viser ikke noget, når du trykker på lysstyrkeknappen – eller der mangler indstillinger for strømfunktion i skærmens kontrolpanel

• Kontroller, at du har sluttet USB-stikket på skærmkablet til USB-porten på din computer. Nogle af funktionerne i skærmens software kræver en USB-forbindelse.

• Kontroller, at alle softwareopdateringer er installeret.

Læs mere

Om software til 27" LED Cinema Display