Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Identificering af strømforsyninger til Apple Cinema Display (20" DVI), Apple Cinema HD Display (23" DVI) og Apple Cinema HD Display (30" DVI)

Har du brug for at vide, hvilken strømforsyning der passer til din Apple Cinema Display (20" DVI), Apple Cinema HD Display (23" DVI) eller Apple Cinema HD Display (30" DVI)? Find svaret i den følgende tabel.

Hvis din skærm registrerer, at der er tilsluttet en forkert strømforsyning, blinker strømindikatoren i et gentagende mønster med fejlkoden kort-lang-kort. Se tabellen og billedet nedenfor for at finde ud af, hvilken strømforsyning der skal bruges til skærmen.

90 W

Som du kan se på billedet ovenfor, har hver strømforsyning en nominel effekt, der er målt i watt, og som er trykt på selve strømforsyningen. Sørg for, at din skærm bruger en kompatibel strømforsyning:

Jeg har denne skærm...

...hvilke strømforsyninger kan jeg bruge?

65 W

90 W

150 W

Apple Cinema Display (20", DVI)

Ja

Ja

Ja

Apple Cinema HD Display (23" DVI)

Nej

Ja

Ja

Apple Cinema HD Display (30" DVI)

Nej

Nej

Ja