Giv apps, musik, film og mere fra Apple som gave

Har du fundet noget særligt i App Store, iTunes Store eller Apple Books? Du kan sende det til en ven eller et familiemedlem. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad du vil give i gave, kan du sende et gavekort via e-mail.

Send en gave

Gaver betales via din betalingsmetode og ikke din Apple-id-saldo.

Sådan sender du en gave fra din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen App Store, appen iTunes Store eller appen Bøger.
  2. Tryk på det emne, du vil give som en gave.
  3. Tryk på knappen Gave:
    • I App Store skal du trykke på knappen Del og derefter på Giv som gave .
    • I iTunes Store skal du trykke på knappen Del  og derefter trykke på Giv som gave
    • I Books Store skal du trykke på Gave .
  4. Følg vejledningen på skærmen for at skrive en personlig besked og sende gaven.
  5. Når gaven er sendt, modtager modtageren en e-mail. Når vedkommende åbner e-mailen og klikker på Indløs, overføres emnet automatisk til vedkommendes enhed.

Sådan sender du en gave fra din computer

1. Åbn Apple Music-appen, Apple Books eller iTunes.
  2. Åbn Boghandel i Apple Books eller iTunes Store i Apple Music-appen. Kan du ikke se iTunes Store?
  3. Vælg det emne, som du vil give som gave.
  4. Klik på knappen med pil ned Menuknappen Vis delingsmuligheder ud for emnets pris for at se delingsmulighederne.
    Apple Music-app, der viser en pil ned ud for prisen på et album af Chance the Rapper.
  5. Vælg Gift This [item type] (Giv [emnetype] som gave)
  6. Følg vejledningen på skærmen for at skrive en personlig besked og sende gaven.
  7. Når gaven er sendt, modtager modtageren en e-mail. Når vedkommende åbner e-mailen og klikker på Indløs, overføres emnet automatisk til vedkommendes enhed.

Send en gave igen

Hvis modtageren ikke kan finde e-mailen med knappen Indløs, kan du sende gaven igen.

Sådan sender du en gave igen fra din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på dit navn.
  3. Tryk på Medier og køb, og tryk derefter på Vis konto.
  4. Log på med dit Apple-id.
  5. Tryk på Gaver.
  6. Tryk på den gave, du vil sende igen.
  7. Sørg for, at modtagerens e-mailadresse er skrevet korrekt. Hvis du har brug for at redigere modtagerens e-mailadresse, skal du trykke på e-mailadressen, trykke på den igen og indtaste den korrekte adresse.
  8. Tryk på Send gave igen. Hvis Send gave igen ikke vises, er den allerede blevet indløst.

Sådan sender du en gave igen fra din computer

1. Åbn appen Musik. Eller åbn iTunes på en pc.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen, vælg Konto > Vis min konto. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Siden Kontooplysninger vises. Rul til afsnittet Købsoversigt, og klik på Administration af gaver.
  4. Klik på Rediger ud for den gave, du vil sende igen.
  5. Sørg for, at modtagerens e-mailadresse er skrevet korrekt. Hvis du har brug for at redigere modtagerens e-mailadresse, skal du klikke på e-mailadressen og derefter foretage ændringerne.
  6. Klik på Send gave igen.

Hvis der opstår et problem, når du sender en gave

• Modtageren af gaven skal have et Apple-id i dit land eller område. Hvis du f.eks. befinder dig i USA, kan du ikke sende en gave til en ven, der bor i Australien.
  • I nogle områder kan du ikke sende gaver. Tilgængeligheden af butikken varierer afhængigt af land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.
  • Hvis du bruger Familiedeling, og Spørg før køb er slået til på kontoen, kan du ikke købe gaver.
  • Du kan ikke give individuelle sange på iPhone, iPad eller iPod touch som en gave. Hvis du vil give en sang som en gave, skal du bruge din Mac eller pc.
  • Du kan ikke give apps, tv-udsendelser eller film som gave på en Mac eller pc. Hvis du vil give disse emner som en gave, skal du bruge en iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Du kan ikke give en gratis app eller et gratis emne som gave. Men du kan trykke på knappen Del  eller pil ned Vis delingsmuligheder for at dele et link til appen eller emnet.

Annuller en gave

Hvis du vil annullere en gave, kan du kontakte Apple-support op til to dage inden den planlagte levering.

Send et gavekort via e-mail

Din modtager kan indløse et Apple-gavekort eller App Store & iTunes-gavekort til saldoen for deres Apple-id. Derefter kan modtageren bruge denne saldo til at købe abonnementer som Apple Music, Apple Arcade eller Apple TV+. Eller vedkommende kan købe apps, film, bøger og mere fra Apple.

Send et gavekort via e-mail.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.