Send App Store- & iTunes-gaver via e-mail

Gennem App Store, iTunes Store og Apple Books kan du give penge som gave i form af kredit, bøger, lydbøger, musik, film, TV-programmer eller apps. Find ud af, hvordan du sender eller indløser en gave.

Har du set en app eller et andet element i App Store, iTunes Store eller Apple Books, som en ven eller et familiemedlem ville synes om? Du kan købe det til vedkommende med den betalingsmetode, som du har gemt for dit Apple-id. Find ud af, hvordan du tilføjer en betalingsmetode hvis du ikke har gemt én allerede. Du kan også sende en person kredit til at købe hvad som helst i App Store, iTunes Store eller Apple Books.

For at sende App Store & iTunes-gaver1 skal du bruge:

Modtageren af din gave skal have et Apple-id i samme land eller område som dig. Du kan f.eks. ikke sende en App Store- & iTunes-gave på $25 fra USA til en ven i Norge.

1. Det er ikke muligt at sende App Store & iTunes-gaver i alle lande og områder.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan give pengebeløb eller emner som gave.

iPhone med siden Send Gave åben i appen App Store, med en meddelelse, som siger Tillykke med Fødselsdagen.

Sådan sendes penge

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på I dag, og derefter på dit billede eller profilikonet ikon Profil i det øvre højre hjørne. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på med dit Apple-id.
  3. Tryk på "Send gavekort via mail."
  4. Indtast modtagerens e-mailadresse. Indtast eventuelt en besked.
  5. Tryk på det ønskede gavebeløb, eller tryk på Andet for at indtaste et andet beløb.
  6. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på I dag og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
  7. Tryk på Næste øverst til højre.
  8. Vælg et tema for gaven, og tryk på Næste.
  9. Tryk på Køb, og tryk derefter på Køb nu for at bekræfte.

iPhone med siden Send Gave åben i appen iTunes Store, med en meddelelse, som siger Har du set denne? Jeg tror du bliver vild med den.

Giv en app eller et andet emne i gave

1. Åbn appen App Store, appen iTunes Store eller appen Books. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Find det emne, der skal gives som gave. Du kan ikke give et gratis emne som gave.
  3. I App Store skal du trykke på knappen Mere i det øvre højre hjørne på appens produktside, og tryk derefter på Giv App knappen Gave. I iTunes Store skal du trykke på knappen Del, og derefter trykke på Giv knappen Gave. I appen Books skal du trykke på Giv knappen Gave.
  4. Indtast modtagerens e-mailadresse. Indtast eventuelt en besked.
  5. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på I dag og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
  6. Tryk på Næste øverst til højre.
  7. Vælg et tema for gaven, og tryk på Næste.
  8. Tryk på Køb, og tryk derefter på Køb nu for at bekræfte.

Du kan ikke give individuelle sange som gave via iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil give en enkelt sang som gave, skal du bruge iTunes på en Mac eller pc.

På Mac eller pc

Du kan give pengebeløb eller emner som gave. På en Mac kan du give elementer fra iTunes Store eller bøger fra Apple Books som gaver. På en PC kan du give elementer fra iTunes Store som gaver. Du kan ikke give programmer fra en Mac eller PC som gave.

Sådan sendes penge

1. Åbn iTunes eller Books, og klik derefter på Store eller Book Store. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Under Hurtige links i højre side af iTunes eller Books skal du klikke på Send gave.
  3. Indtast modtagerens e-mailadresse.
  4. Tilføj en besked.
  5. Klik på det ønskede gavebeløb, eller klik på Andet for at indtaste et andet beløb.
  6. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på Anden dato og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
    App Store og iTunes med siden Send Gave og en meddelelse, som siger Tillykke med Fødselsdagen og et beløb på $30.
  7. Klik på Næste nederst til højre.
  8. Vælg et tema for gaven, og klik derefter på Næste.
  9. For at bekræfte din gave skal du klikke på Køb gave. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Siden Bekræft din gave, som viser beløbet, meddelelsen, datoen for gavens forsendelse, samt afsenders og modtagers e-mailadresser.

Sådan sendes en gave

1. Åbn iTunes eller Books. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Vælg de elementer, som du vil give som gave. Du kan ikke give et gratis emne som gave.
  3. Klik på pilen til højre for elementets pris Vis delingsmulighedens menuknap.
    Et album i iTunes Store med en pil ved siden af albummets pris.
  4. Gå til menuen, og vælg Giv [emnetype] som gave.
  5. Indtast modtagerens e-mailadresse.
  6. Indtast eventuelt en besked.
  7. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på Anden dato og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
    Gavesiden fra App Store og iTunes med et album valgt og en meddelelse, som siger Jeg tænkte at du kunne synes om dette. God fornøjelse!
  8. Klik på Næste nederst til højre.
  9. Vælg et tema for beløbet, og klik på Næste.
  10. For at bekræfte dit gavekøb skal du klikke på Køb gave. Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Siden Bekræft din gave, som viser navnet på albummet, prisen, samt afsenders og modtagers e-mailadresser.

Indløs eller gensend en gave

Når du modtager en gave, får du en mail om det. Tryk eller klik på Indløs i denne mail. Emnet åbnes og downloades. Du er muligvis nødt til at logge ind med dit Apple-id.

Hvis du sender en gave, og modtageren ikke får en mail, skal du gensende din App Store- & iTunes-gave. Du kan gensende en gave, så længe modtageren ikke har indløst den. Før du gensender, skal du dobbelttjekke, at du har stavet modtagerens mailadresse korrekt.

Sådan kan du annullere en gave eller finde ud af, om en gave er blevet indløst

Efter modtageren indløser gaven til App Store og iTunes modtager du en e-mail med et linjeelement, hvor der står "App Store og iTunes gave til [e-mailadresse]."

Hvis du vil annullere en gave, kan du kontakte Apple-support op til to dage inden den planlagte levering.

Læs mere

• Når du køber App Store og iTunes-gaver, opkræves de den betalingsmetode, du har registreret for dit Apple-id, hvis du har tilgængelig Store-kredit. Du kan ikke købe en App Store- & iTunes-gave med Store-kredit.
  • Hvis du bruger Familiedeling, og Spørg før køb er slået til på kontoen, kan du ikke købe gaver.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.