Send App Store- & iTunes-gaver via e-mail

Du kan sende apps, musik, film, tv-udsendelser, bøger, lydbøger eller penge i form af Apple-id-kredit som gave gennem App Store, iTunes Store og Apple Books,

Hvis du finder et emne i App Store, iTunes Store eller Apple Books, som du gerne vil sende til en ven eller et familiemedlem, kan du give det til dem som gave. Bare sørg for, at du er logget ind på dit Apple-id og har en registreret betalingsmetode.Du kan også sende penge til nogen i form af Apple-id-kredit, så vedkommende kan købe noget i App Store, iTunes Store eller Apple Books, tegne abonnement på Apple Music eller få iCloud-lagringsplads.

For at sende App Store- & iTunes-gaver2 skal du bruge:

Modtageren af din gave skal have et Apple-id i samme land eller område som dig. Du kan f.eks. ikke sende en App Store- & iTunes-gave på $25 fra USA til en ven i Norge.

1. Find ud af, hvordan du tilføjer en betalingsmetode hvis du ikke har gemt én allerede.

2. Det er ikke muligt at sende App Store- & iTunes-gaver i alle lande og områder. Tilgængeligheden af butikken varierer afhængigt af land og område. Læs mere om, hvad der er tilgængeligt i dit land eller område.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan give apps eller andre emner eller Apple-id-kredit i gave.

Giv en app eller et andet emne i gave

1. Åbn appen App Store, appen iTunes Store eller appen Books. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Vælg de emner, som du vil give som gave. (Du kan ikke give et gratis emne som gave.)
  3. Find og tryk på knappen Giv:
    • I App Store skal du trykke på knappen Mere  i øverste højre hjørne på appens produktside og derefter trykke på Giv app .
    • I iTunes Store skal du trykke på knappen Del  og derefter trykke på Giv
    • I appen Books skal du trykke på Giv .
  4. Indtast modtagerens e-mailadresse. Indtast eventuelt en besked.
  5. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på I dag og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
  6. Tryk på Næste øverst til højre.
  7. Vælg et tema for gaven, og tryk på Næste.
  8. Tryk på Køb, og tryk derefter på Køb nu for at bekræfte.

Du kan ikke give individuelle sange som gave via iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil give en enkelt sang som gave, skal du bruge iTunes på en Mac eller pc.

En iPhone med siden Send gave åben i appen App Store med en meddelelse, hvor der står Tillykke med fødselsdagen.

Giv Apple-id-kredit

1. Åbn appen App Store.
  2. Tryk på I dag, og derefter på dit billede eller profilknappen  øverst til højre. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på med dit Apple-id.
  3. Tryk på "Send gavekort via mail."
  4. Indtast modtagerens e-mailadresse. Indtast eventuelt en besked.
  5. Tryk på det ønskede gavebeløb, eller tryk på Andet for at indtaste et andet beløb.
  6. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på I dag og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
  7. Tryk på Næste øverst til højre.
  8. Vælg et tema for gaven, og tryk på Næste.
  9. Tryk på Køb, og tryk derefter på Køb nu for at bekræfte.

Fra din Mac eller pc

Du kan give emner eller Apple-id-kredit som gave.

På en Mac kan du give emner fra iTunes Store eller bøger fra Apple Books som gaver. På en PC kan du give emner fra iTunes Store som gaver. Hvis du vil give en app i gave, skal du bruge en iOS-enhed.

Sådan sendes en gave

1. Åbn iTunes eller Apple Books. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Find det emne, som du vil give som gave, i iTunes Store eller Book Store. (Du kan ikke give et gratis emne som gave.)
  3. Klik på pilen menuknappen Vis delingsmuligheder til højre for emnets pris.
    Et album i iTunes Store med en pil ved siden af albummets pris.
  4. Gå til menuen, og vælg Giv [emnetype] som gave.
  5. Indtast modtagerens e-mailadresse.
  6. Indtast eventuelt en besked.
  7. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på Anden dato og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
    Gavesiden fra App Store og iTunes med et album valgt og en meddelelse, som siger Jeg tænkte at du kunne synes om dette. God fornøjelse!
  8. Klik på Næste nederst til højre.
  9. Vælg et tema for beløbet, og klik på Næste.
  10. For at bekræfte dit gavekøb skal du klikke på Køb gave. Du bliver måske bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Siden Bekræft din gave, som viser navnet på albummet, prisen, samt afsenders og modtagers e-mailadresser.

Giv Apple-id-kredit

1. Åbn iTunes eller Books, og klik derefter på Store eller Book Store. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Under Hurtige links i højre side af iTunes eller Books skal du klikke på Send gave.
  3. Indtast modtagerens e-mailadresse.
  4. Tilføj en besked.
  5. Klik på det ønskede gavebeløb, eller klik på Andet for at indtaste et andet beløb.
  6. Gaven sendes som standard, så snart den er købt. Hvis gaven skal sendes senere, skal du trykke på Anden dato og derefter indtaste den dato, hvor gaven skal sendes.
    App Store og iTunes med siden Send Gave og en meddelelse, som siger Tillykke med Fødselsdagen og et beløb på $30.
  7. Klik på Næste nederst til højre.
  8. Vælg et tema for gaven, og klik derefter på Næste.
  9. For at bekræfte din gave skal du klikke på Køb gave. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
    Siden Bekræft din gave, som viser beløbet, meddelelsen, datoen for gavens forsendelse, samt afsenders og modtagers e-mailadresser.

Indløs eller gensend en gave

Når du sender nogen en gave, får de besked om det i en e-mail. De kan trykke eller klikke på Indløs i e-mailen for at indløse gaven. Emnet åbnes og downloades på deres enhed eller computer. De bliver muligvis bedt om at logge ind med deres Apple-id.

Hvis du sender en gave, og modtageren ikke får en mail, skal du gensende din App Store- & iTunes-gave. Du kan gensende en gave, så længe modtageren ikke har indløst den. Før du gensender, skal du dobbelttjekke, at du har stavet modtagerens mailadresse korrekt.

Sådan kan du annullere en gave eller finde ud af, om en gave er blevet indløst

Når modtageren har indløst en App Store- & iTunes-gave, modtager du en e-mail med et linjeelement, hvor der står "App Store- & iTunes-gave til [e-mailadresse]."

Hvis du vil annullere en gave, kan du kontakte Apple-support op til to dage inden den planlagte levering.

Læs mere

• Når du køber App Store- & iTunes-gaver, opkræves betalingen via den betalingsmetode, du har registreret for dit Apple-id, selvom du har kredit. Du kan ikke købe en App Store- & iTunes-gave med kredit.
  • Hvis du bruger Familiedeling, og Spørg før køb er slået til på kontoen, kan du ikke købe gaver.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.