Deling af dit iTunes-bibliotek via hjemmenetværket

Brug Deling i hjemmet eller Musikdeling til at dele dit iTunes-bibliotek mellem computere eller enheder.

Deling i hjemmet eller Musikdeling er to måder, hvorpå du kan streame musik fra din computer til andre enheder eller computere via dit hjemmenetværk.

Hvis du vil dele din musiksamling på alle dine enheder, kan du læse mere om dine muligheder. Du kan også dele køb med andre medlemmer af din familie, hvis du bruger Deling i familien.

Deling i hjemmet

Deling i hjemmet giver mulighed for at overføre materiale til en anden computer og streame indhold til andre enheder. Hvis du vil se biblioteket med tilhørende indhold på en anden computer, skal du være logget ind med det samme Apple-id og den tilhørende adgangskode.

Få mere at vide om, hvordan du bruger Deling i hjemmet til at dele musik fra dit iTunes-bibliotek med din iPhone, iPad eller iPod touch, en anden Mac eller pc eller dit Apple TV.

Apple Music-indhold kan ikke deles via Deling i hjemmet.

Musikdeling

Musikdeling giver dig mulighed for at streame musik til andre Mac-computere eller pc'er på dit netværk via iTunes. iTunes skal være åben på din computer, før andre kan se dit bibliotek og dine spillelister.

Hvis du ikke angiver en adgangskode til dit fælles iTunes-bibliotek, kan alle på netværket se iTunes-biblioteket, bibliotekets navn og indholdet i det. Deling er til personlig brug og fungerer kun med computere på samme hjemmenetværk med Digital Rights Management (DRM) gratis indhold.

Apple Music-indhold kan ikke deles via Musikdeling.

Slå Musikdeling til

1. Åbn iTunes.
  2. Mac-computer: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger >Indstillinger.
  3. Klik på fanen Deling.
  4. Vælg "Del mit bibliotek på mit lokale netværk". Du kan dele hele biblioteket eller kun visse indholdstyper eller spillelister.
  5. Hvis du vil begrænse adgangen til biblioteket, kan du gøre det med en adgangskode. Vælg "Kræv adgangskode", og indtast derefter en adgangskode i feltet.
  6. Klik på OK.

Tilpas dit bibliotek

Du kan angive et brugerdefineret navn til dit bibliotek, som andre iTunes-brugere på dit netværk kan se.

1. Mac-computer: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger >Indstillinger.
  2. Under fanen Generelt skal du indtaste navnet på biblioteket i feltet ud for Biblioteksnavn.

Se delte biblioteker

1. Åbn iTunes.
  2. Øverst til venstre skal du klikke på iTunes-musiksymboletMusik og derefter på menuen Rediger.
  3. Vælg symbolet for menuen Delte biblioteker Delte biblioteker, og klik derefter på Udført.
  4. Du får nu vist biblioteker fra personer på samme netværk som dig, som har iTunes åbent på deres computer. Klik på symbolet for delt bibliotek [biblioteksnavn] for at se biblioteket. Klik på  for at afbryde forbindelsen til et delt bibliotek.

Læs mere

• Nogle typer indhold – f.eks. apps – vises ikke i musikdeling eller i hovedvinduet for Deling i hjemmet.
  • Få hjælp til problemer med Deling i hjemmet.