Udskriv via en AirPort-base i Windows XP

Få mere at vide om at udskrive via en AirPort-base i Microsoft Windows XP.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Før du begynder:

• Download og installer Bonjour til Windows.
  • Du bør også installere de nyeste printerdrivere fra printerproducentens hjemmeside.

Hvis du bruger Microsoft Windows XP SP3 eller nyere, kan du udskrive på en USB-printer, der er tilsluttet en AirPort-base.

Følg disse trin:

1. Åbn Bonjour Printer Wizard for Windows XP ved at vælge Start > Alle programmer > Bonjour > Bonjour Printer Wizard i menuen Start.
  2. Klik på Næste.
  3. Vælg din printer.
  4. Vælg din printerdriver.
  5. Klik på Udfør.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.