Hvis din Windows-firewall blokerer iTunes

Medmindre du tilføjer iTunes som en undtagelse, kan din Windows-firewall forhindre iTunes i at oprette forbindelse til internettet.

Følg trinnene nedenfor for at kontrollere, om din firewall på Windows-pc'en blokerer iTunes:

1. Tryk på Windows-tasten på tastaturet. Hvis tastaturet ikke har en Windows-tast, skal du trykke på tasterne Ctrl (Control) og Esc (Escape) på tastaturet.
  2. Klik på forstørrelsesglasset eller i søgefeltet. Gå til søgefeltet, og indtast firewall.cpl.
  3. Klik på firewall.cpl. Vinduet Windows Firewall åbnes.
  4. Windows 10 og 8: Klik på "Tillad, at en app eller en funktion passerer gennem Windows Firewall".
  5. Windows 7: Klik på "Tillad, at et program eller en funktion passerer gennem Windows Firewall".
  6. Klik på "Skift indstillinger."
  7. Sørg for, at iTunes er valgt for private og offentlige netværk.
    Sørg for, at Bonjour kun er valgt for private netværk.
  8. Gør følgende, hvis programmerne ikke findes på listen:
    Windows 10 og 8: Klik på "Tillad en anden app".
    Windows 7: Klik på "Tillad et andet program".
  9. Hvis iTunes ikke findes på listen, skal du klikke på Gennemse og derefter gå til iTunes-programmet på placeringen C:\Program Files\iTunes\.
    Hvis Bonjour ikke findes på listen, skal du klikke på Gennemse og derefter gå til mDNSResponder på placeringen C:\Program Files\Bonjour\.
  10. Vælg et af programmerne, og klik på Åbn.
  11. Windows 10 og 8: Klik på Tilføj i vinduet Tilføj en app.
    Windows 7: Klik på Tilføj i vinduet Tilføj et program.
  12. Windows 10 og 8: Klik på OK i vinduet Tilladte apps.
    Windows 7: Klik på OK i vinduet Tilladte programmer.
  13. Luk vinduet Windows Firewall.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.