Indstilling af Exchange ActiveSync på din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du tilføjer din Exchange ActiveSync-konto, kan du synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter med din iOS-enhed.

Tilføj din Exchange-konto

Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti > Tilføj konto > Exchange.

Indtast din adresse

Indtast din e-mailadresse, og tryk derefter på Næste. Du kan også indtaste en kontobeskrivelse.

Opret forbindelse til din Exchange Server

Når du har indtastet din e-mailadresse, skal du vælge Log ind eller Konfigurer manuelt.

Tryk på Log ind for at få registreret dine Exchange-kontooplysninger automatisk. Hvis din konto bruger modern authentication, bliver du guidet igennem et tilpasset godkendelses-workflow.

Tryk på Konfigurer manuelt for at indstille din konto med godkendelsen Standard. Indtast adgangskoden til din e-mail, og tryk derefter på Næste. Du bliver muligvis bedt om at indtaste yderligere serveroplysninger, som du kan få fra din Exchange Server-administrator.

Synkroniser dit indhold

Du kan synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter. Tryk på Arkiver, når du er færdig.

Sådan redigeres dine Exchange-indstillinger

Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti, og vælg derefter din Exchange-konto. Du kan også oprette automatiske fraværsmeldinger og ændre, hvor ofte Mail skal synkroniseres. Tryk på dit kontonavn for at ændre avancerede indstillinger som SSL og S/MIME.

Læs mere

Læs mere om iOS-implementering.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.