Indstilling af Exchange ActiveSync på din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du tilføjer din Exchange ActiveSync-konto, kan du synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter med din iOS-enhed.

Tilføj din Exchange-konto

Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti > Tilføj konto > Exchange.

Indtast din adresse

Indtast din e-mailadresse, og tryk derefter på Næste. Du kan også indtaste en kontobeskrivelse.

Skærmen Tilføj Exchange-konto på en iOS-enhed

Opret forbindelse til din Exchange Server

Når du har indtastet din e-mailadresse, skal du vælge Log ind eller Konfigurer manuelt.

Tryk på Log ind for at få registreret dine Exchange-kontooplysninger automatisk. Hvis din konto bruger modern authentication, bliver du guidet igennem et tilpasset godkendelses-workflow.

Tryk på Konfigurer manuelt for at indstille din konto med godkendelsen Standard. Indtast adgangskoden til din e-mail, og tryk derefter på Næste. Du bliver muligvis bedt om at indtaste yderligere serveroplysninger, som du kan få fra din Exchange Server-administrator.

Skærmen Konfigurer manuelt, når man tilføjer en Microsoft Exchange-konto

Synkroniser dit indhold

Du kan synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter. Tryk på Arkiver, når du er færdig.

Den sidste skærm med kontoindstillinger, når man føjer en Exchange-konto til en iOS-enhed

Sådan redigeres dine Exchange-indstillinger

Tryk på Indstillinger > Adgangskoder & konti, og vælg derefter din Exchange-konto. Du kan også oprette automatiske fraværsmeldinger og ændre, hvor ofte Mail skal synkroniseres. Tryk på dit kontonavn for at ændre avancerede indstillinger som SSL og S/MIME.

Læs mere

Læs mere om iOS-implementering.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.