Indstilling af Exchange ActiveSync på din iPhone, iPad eller iPod touch

Når du tilføjer din Exchange ActiveSync-konto, kan du synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter trådløst med din iOS-enhed.

Tilføj din Exchange-konto

Tryk på Indstillinger > Konti & adgangskoder > Tilføj konto > Exchange.

Indtast din adresse

Indtast din e-mailadresse. Du kan også indtaste en kontobeskrivelse.

Opret forbindelse til din Exchange Server

Når du har indtastet din e-mailadresse, kan du enten vælge Konfigurer manuelt eller Log ind for at oprette forbindelse til din Exchange Server.

Hvis du vælger Konfigurer manuelt, kan du indstille en Exchange-konto med godkendelsen Standard. Indtast adgangskoden til din e-mailadresse. Du bliver muligvis bedt om at angive yderligere serveroplysninger.

Hvis du vælger Log ind, sendes din e-mailadresse til Microsoft for at få oplysninger om din Exchange-konto. Hvis din konto bruger multifaktorgodkendelse, ledes du gennem en speciel godkendelsesproces. Læs mere om Microsofts moderne godkendelse.

Kontakt administratoren af din Exchange Server, hvis du har brug for hjælp.

Synkroniser dit indhold

Du kan synkronisere Mail, Kontakter, Kalendere, Påmindelser og Noter. Tryk på Arkiver, når du er færdig.

Sådan redigeres dine Exchange-indstillinger

Tryk på Indstillinger > Konti & adgangskoder, og vælg din Exchange-konto. Du kan også oprette automatiske fraværsmeldinger og ændre, hvor ofte Mail skal synkroniseres. Du kan også trykke på dit kontonavn for at ændre avancerede indstillinger som SSL og S/MIME.

Læs mere

Læs mere om iOS-implementering.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.