Sådan genopbygges sløjfeindekset i GarageBand 6 og tidligere versioner

I visse situationer kan sløjfeindekset blive ubrugeligt og skal genopbygges.

Hvis det sker, vises følgende symptomer muligvis:

• Meddelelsen "Ingen Apple Loops fundet" vises, når du åbner sløjfebrowseren.
  • Sløjfebrowserens knapper er udtonede, og der er ikke sløjfer i browseren.
  • Der er andre problemer med Apple Loops.

Følg denne fremgangsmåde for at genopbygge indeksarkiverne:

1. Log ind med en administratorkonto.
  2. Afslut GarageBand, hvis programmet er åbent.
  3. Klik på Finder-symbolet i Dock.
  4. Vælg Gå til mappe på menuen .
  5. Indtast bibliotekets placering: Se denne artikel.
  6. Klik på Udfør.
  7. Træk alle søgeindeksarkiver fra mappen Apple Loops til papirkurven. Arkiverne genopbygges senere.
  8. Åbn GarageBand.
  9. Klik på knappen Sløjfebrowser. Meddelelsen "Ingen Apple Loops fundet" vises muligvis.
  10. Klik på Finder-symbolet i Dock.
  11. Vælg Gå til mappe på menuen .
  12. Indtast bibliotekets placering: Se denne artikel.
  13. Klik på Udfør.
  14. Find mappen Apple Loops, og træk den fra Finder til sløjfebrowseren i GarageBand.
  15. Gentag trin 11-14 for at kontrollere alle mulige placeringer af sløjfer, som det er beskrevet i denne artikel.

Det sidste trin indekserer mappen Apple Loops igen. Hvis du har installeret GarageBand Jam Pack, skal du gentage det sidste trin for mappen Apple Loops for GarageBand Jam Pack.