FaceTime-kamera: "Kameraet bruges af et andet program"

FaceTime-kameraet kan kun bruges af ét program ad gangen. Du får muligvis vist beskeden "Kameraet bruges af et andet program", hvis du forsøger at foretage et videoopkald.

Følg disse trin, hvis ovenstående besked vises:

1. Luk alle programmer, der bruger FaceTime-kameraet. Hvis du ikke ved, hvilke programmer der bruger FaceTime-kameraet, skal du lukke alle åbne programmer. iChat, iMessage og PhotoBooth kan være nogle af de programmer, som bruger FaceTime-kameraet.
  2. Åbn kun ét enkelt program, og brug FaceTime-kameraet.
  3. Hvis problemet fortsætter, og du bruger et eksternt kamera, skal du fjerne tilslutningskablet fra computeren og kameraet, vente et øjeblik og derefter sætte kablet tilbage i kameraet og computeren (uden at trykke for hårdt).

FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.