Brug af USB-port på AirPort Time Capsule, AirPort Extreme, AirPort Express

USB-porten på en AirPort Time Capsule, AirPort Extreme-base eller AirPort Express er kun beregnet til de anvendelsesformål, der er beskrevet nedenfor. Porten er ikke beregnet til brug sammen med andre USB-enheder såsom bredbåndsmodemmer, højttalere og tastaturer.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

AirPort Time Capsule 802.11ac og AirPort Time Capsule 802.11n (1.-4. generation)

• En USB-harddisk med egen strømforsyning
  • En USB-printer
  • En USB-hub, der kan bruges til at tilslutte flere USB-harddiske og/eller -printere

AirPort Extreme 802.11ac og AirPort Extreme 802.11n (1.-5. generation)

• En USB-harddisk med egen strømforsyning
  • En USB-printer
  • En USB-hub, der kan bruges til at tilslutte flere USB-harddiske og/eller -printere

AirPort Express 802.11n (2. generation) og AirPort Express 802.11n (1. generation)

• En USB-printer

Læs mere

Note om bredbåndsmodemmer

Brug Ethernet til at tilslutte et bredbåndsmodem – f.eks. kabelmodem eller DSL-modem. Hvis din udbyder af bredbåndsinternet normalt bruger USB-modem, skal du kontakte udbyderen for at finde en anden løsning.