Om firmwaregendannelses-cd'en (Intel-baserede Mac-computere)

Denne artikel indeholder oplysninger om firmwaregendannelses-cd'en, der følger med Intel-baserede Mac-computere.

Firmwaregendannelses-cd'en kan gendanne firmwaren på en Intel-baseret Macintosh-computer.

Bemærk: Gendannelse af din firmware vil nulstille nogle af indstillingerne på din computer til standardindstillingerne.

Du kan kun bruge dette til at gendanne firmwaren efter en afbrudt eller mislykket opdatering. Hvis computeren allerede er i denne tilstand, skal du hente softwaren og oprette cd'en på en anden Macintosh-computer, eller du kan tage computeren med til en Apple Store eller Apple-autoriseret serviceudbyder for at få firmwaren gendannet. Denne cd kan oprettes på en enten PowerPC- eller Intel-baseret Mac, men fungerer kun med Intel-baserede Mac-computere.

Bemærk: Denne cd kan ikke bruges til at vende tilbage til en tidligere version af en Intel-baseret Macintosh-computers firmware, hvis en vellykket opdatering allerede er blevet fuldført.

Download det korrekte firmwaregendannelses-cd-billede

Du kan downloade softwaren til firmwaregendannelses-cd'en fra Apple Overførsler. Forskellige computere bruger forskellige versioner af gendannelses-cd'en. En tabel på hver downloadside identificerer, hvilken model der er passende til hvilket gendannelses-cd-billede. Følg disse trin på den computer, du vil bruge cd'en med, for at se modeloplysninger (model-id) for din Mac:

1. Fra Apple-menuen skal du vælge Om denne Mac.

2. Klik på knappen "Mere info". Dette åbner Systemprofil.

3. Model-id'et findes under Oversigt over hardware, som er det første vindue, der vises. Id'et er noget a la "MacBookPro 2,1".

4. Sammenlign modeloplysningerne med listen på downloadsiden for at vælge det korrekte gendannelses-cd-billede til overførsel til din computer.

Sådan gendannes firmware med en firmwaregendannelses-cd

For at gendanne din computers firmware skal du først oprette en cd ved hjælp af diskbilledet kaldet "FirmwareRestorationCD.dmg" ved at følge disse trin:

1. Åbn Diskværktøj (placeret på /Programmer/Hjælpeprogrammer).

2. Klik på symbolet for Brænd, eller vælg menupunktet "Brænd…" fra menuen Billeder.

3. Naviger til det sted, hvor FirmwareRestorationCD.dmg er placeret, og klik på knappen Brænd.

4. Indsæt en tom cd, der kan skrives til.

5. Klik på knappen Brænd for at oprette firmwaregendannelse-cd'en. Arkiverne brændes på cd'en.

• Brug derefter firmwaregendannelses-cd'en til at gendanne din firmware:

6. Sørg for, at den computer, du forsøger at gendanne, er tilsluttet en stikkontakt.

7. Tænd computeren, og fortsæt med at holde afbryderknappen nede. Vågeblus-LED'en blinker hurtigt, derefter langsomt og så hurtigt (3 hurtige blink, 3 langsomme blink, 3 hurtige blink).

• På Mac-computere, der ikke har en vågeblus-LED, bruges toner i stedet. Hold afbryderknappen nede, indtil du hører 3 lange toner, derefter 3 korte toner og så 3 lange toner.

• På Mac-computere, der bruger et optisk drev med bakkeindlæsning, åbnes bakken, så gendannelses-cd'en kan indsættes.

8. Indsæt firmwaregendannelses-cd'en, mens LED'erne blinker eller tonerne lyder, og slip derefter afbryderknappen. En lang tone afspilles, når gendannelsesprocessen er startet.

En statuslinje vises under et Apple-logo på en grå skærm. Statuslinjen viser, at firmwaren opdateres. Undlad at slå strømmen fra og lukke eller genstarte computeren under opdateringen. Ellers bliver du nødt til at starte gendannelsesprocessen igen fra trin 6.

Computeren genstarter automatisk, når firmwaren er opdateret.