Sådan skiftes menusprog i iTunes på din Mac eller pc

Læs mere om, hvordan du skifter sprog for navigationsknapper, faner og meget mere i iTunes.

Du kan ændre sprog for menupunkter, navigation og andre skærmelementer i iTunes. På en Mac hænger dette sammen med systemsproget. På en pc styres det sprog, du får vist i iTunes, fra applikationen. Du kan også ændre sproget for lyd eller sproget for undertekster for iTunes Store-videoer. Der kan være forskellige lydindstillinger til forskellige film. Det afhænger af, hvad indholdsudbyderen inkluderer i dit køb.

Sådan skiftes sprog på din Mac-computer

Indstil sproget i Systemindstillinger for at skifte det sprog, der vises i iTunes og andre programmer. På den måde indstilles det sprog, der vises i menuer og dialoger på din Mac-computer og i iTunes.

1. Gå til Apple-menuen () øverst på skærmen > Systemindstillinger.
  2. Klik på Sprog & område.
  3. De tilgængelige sprog på Mac-computeren vises under Foretrukne sprog. Klik og hold nede på det sprog, der skal bruges i iTunes, og træk det til toppen af listen.
  4. Hvis du ikke kan se det sprog, som du vil bruge i iTunes, skal du klikke på plusknappen (+) under listen Foretrukne sprog. Vælg det ønskede sprog, og klik på Tilføj.
  5. Hvis du vil gøre det nye sprog til det primære sprog, skal du klikke på det foretrukne sprog og trække det til toppen af listen eller klikke på "Brug [tilføjet sprog]", hvis du bliver bedt om det.
  6. Luk vinduet Systemindstillinger, og vælg Genstart nu.

Sådan skiftes sprog i iTunes på din pc

Angiv sproget på fanen Generelt i Indstillinger i iTunes for at skifte det sprog, der vises i iTunes på din pc. Dette indstiller det sprog, der vises i menuer og dialoger i iTunes.

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Generelt.
  4. Vælg det sprog, som du vil have vist i iTunes, på menuen Sprog nederst i vinduet.
  5. Klik på OK.
  6. Afslut iTunes, og åbn programmet igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.