Indstilling af Apple TV Remote på din iPhone, iPad, eller iPod touch

Med appen Apple TV Remote eller Apple TV Remote i Kontrolcenter kan du betjene dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv via din iPhone, iPad eller iPod touch.

Symbol for appen Remote

I den nyeste version af iOS bliver Apple TV Remote automatisk føjet til Kontrolcenter – så du hurtigt kan navigere i og betjene dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv direkte fra låst skærm på din iOS-enhed.

Læs mere om, hvad ud skal gøre, hvis du har mistet eller ikke er i besiddelse af fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV .

Sådan indstiller du Apple TV Remote i Kontrolcenter

Hvis du har indstillet din iOS-enhed til at betjene dit Apple TV, bliver Apple TV Remote automatisk føjet til Kontrolcenter, når du opdaterer til den nyeste version af iOS.

Hvis du ikke har konfigureret din iOS-enhed til at betjene dit Apple TV, eller hvis du har en tidligere version af iOS, kan du føje Apple TV Remote til Kontrolcenter manuelt. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningspanel, og tryk på Tilføj ud for Apple TV Remote.

Hvis du vil bruge Apple TV Remote sammen med et AirPlay 2-kompatibelt smart-TV, skal du føje dit smart-tv til appen Hjem og tildele den til et værelse.

Derefter skal du konfigurere Apple TV Remote i Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Tryk på Apple TV Remote.
  3. Tryk på dit Apple TV eller smart-tv på listen.
  4. Indtast den firecifrede adgangskode, der vises på din tv-skærm.

Apple TV Remote i Kontrolcenter fungerer kun sammen med Apple TV 4K, Apple TV HD og AirPlay 2-kompatible smart-tv'er.

Sådan indstiller du appen Apple TV Remote

Du kan betjene et Apple TV (3. generation) ved at downloade appen Apple TV Remote fra App Store.

1. Kontroller, at du har den seneste software til dit Apple TV og din iOS-enhed.
  2. Download appen Apple TV Remote fra App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du allerede har appen, skal du kontrollere, om du har den seneste version. Det kan du finde ud af ved at åbne App Store og trykke på Opdateringer.
  3. Slut din iOS-enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  4. Åbn appen Apple TV Remote på din iOS-enhed, og vælg dit Apple TV. Kan du ikke se det?
  5. På Apple TV: Gå til Indstillinger > Generelt > Fjernbetjeninger, og indtast den firecifrede kode, der vises på din iOS-enhed. Hvis koden ikke vises, og du kan betjene dit Apple TV, er din iOS-enhed allerede parret, og du kan begynde at bruge appen.

Appen Apple TV Remote fungerer også sammen med Apple TV 4K og Apple TV HD. Du kan ikke bruge appen Apple TV Remote til at betjene AirPlay 2-kompatible smart-tv'er.

Sådan får du hjælp

Hvis du ikke kan indstille din Apple TV Remote i Kontrolcentereller appen Apple TV Remote, kan du prøve disse trin. Efter hvert trin skal du kontrollere, om du kan indstille appen:

1. Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller dit AirPlay 2-kompatible smart-tv. På en iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. På Apple TV skal du gå til Indstillinger > Netværk.
  2. Sørg for, at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret til den nyeste version af iOS, og dit Apple TV er opdateret til den nyeste version af tvOS.
  3. Genstart dit Apple TV eller dit AirPlay 2-kompatible smart TV. Prøv også at genstarte din iPhone, iPad eller iPod touch.
  4. Hvis du har mistet eller ikke har fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, skal du tage stikket ud af dit Apple TV og derefter sætte det i igen.
  5. Hvis du stadig ikke kan indstille Apple TV Remote, skal du kontakte Apple-support.

*Hvis du vil bruge Apple TV Remote i Kontrolcenter, skal du have et Apple TV 4K, Apple TV HD eller AirPlay 2-kompatibelt smart-tv.