Indstil Apple TV Remote på din iPhone, iPad, eller iPod touch

Du kan bruge Apple TV Remote i Kontrolcenter til at betjene dit Apple TV eller dit AirPlay 2-kompatible smart-tv via din iPhone, iPad eller iPod touch.

Føj Apple TV Remote til Kontrolcenter

• Hvis du har den nyeste version af iOS eller iPadOS, bliver Apple TV Remote automatisk føjet til Kontrolcenter.
  • Hvis du har en tidligere version af iOS, skal du føje Apple TV Remote manuelt til Kontrolcenter. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter, og tryk på Tilføj  ved siden af Apple TV Remote.

Hvis du vil bruge Apple TV Remote sammen med et AirPlay 2-kompatibelt smart-tv, skal du føje dit smart-tv til appen Hjem og tildele den til et værelse.

Apple TV Remote i Kontrolcenter understøttes af Apple TV 4K, Apple TV HD, Apple TV (3. generation) og AirPlay 2-kompatible smart-tv'er.

Apple TV Remote i Kontrolcenter på en iPhone.

Indstil Apple TV Remote i Kontrolcenter

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med den nyeste version af iPadOS: Skub ned fra øverste højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Tryk på Apple TV Remote.
  3. Tryk på dit Apple TV eller smart-tv på listen.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at indtaste en firecifret adgangskode på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du har et Apple TV (3. generation), kan du bruge Siri Remote eller Apple TV Remote til at indtaste din firecifrede adgangskode til dit Apple TV.

Lydstyrkeknappen på Apple TV Remote i Kontrolcenter kan kun bruges, når dit Apple TV er indstillet med en HomePod, soundbar eller en anden AirPlay 2-kompatibel højttaler. Hvis lydstyrkeknappen er nedtonet, skal du bruge lydstyrkeknappen på den fjernbetjening, der fulgte med dit tv.

Hvis du ikke kan indstille Apple TV Remote

Prøv disse trin. Kontroller efter hvert trin, om du fortsat mangler hjælp.

1. Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV eller AirPlay 2-kompatible smart-tv. På din iOS- eller iPadOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. På dit Apple TV skal du gå til Indstillinger > Netværk.
  2. Sørg for, at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret til den nyeste version af iOS eller iPadOS, og at dit Apple TV er opdateret til den nyeste version af tvOS.
  3. Genstart dit Apple TV eller dit AirPlay 2-kompatible smart-tv. Prøv også at genstarte din iPhone, iPad eller iPod touch.
  4. Hvis du stadig ikke kan indstille Apple TV Remote, skal du kontakte Apple-support.