Indstilling af Apple TV Remote på din iPhone, iPad, eller iPod touch

Med appen Apple TV Remote eller Apple TV Remote i Kontrolcenter kan du betjene dit Apple TV via din iPhone, iPad eller iPod touch.

Symbol for appen Remote

I den nyeste version af iOS bliver Apple TV Remote automatisk føjet til Kontrolcenter – så du hurtigt kan navigere i og betjene dit Apple TV direkte fra låseskærmen på din iOS-enhed.

Hvis du har mistet eller ikke er i besiddelse af fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, kan du læse mere om, hvad du skal gøre.

Sådan indstiller du Apple TV Remote i Kontrolcenter

Hvis du har indstillet din iOS-enhed til at betjene dit Apple TV, bliver Apple TV Remote automatisk føjet til Kontrolcenter, når du opdaterer til den nyeste version af iOS.

Hvis du ikke har konfigureret din iOS-enhed til at betjene dit Apple TV, eller hvis du har en tidligere version af iOS, kan du føje Apple TV Remote til Kontrolcenter manuelt. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningspanel, og tryk på Tilføj ud for Apple TV Remote.

Derefter skal du konfigurere Apple TV Remote i Kontrolcenter:

1. Åbn Kontrolcenter:
    • På iPhone X eller en nyere model eller iPad med iOS 12 eller en nyere version: Skub ned fra øverste, højre hjørne af skærmen.
    • På iPhone 8 eller en tidligere model eller iOS 11 eller en tidligere version: Skub op fra skærmens nederste kant.
  2. Tryk på Apple TV Remote.
  3. Tryk på dit Apple TV på listen.
  4. Indtast den firecifrede adgangskode, der vises på din tv-skærm.

Apple TV Remote i Kontrolcenter kan kun betjene Apple TV 4K og Apple TV (4. generation).

Sådan indstiller du appen Apple TV Remote

Du kan betjene et Apple TV (3. generation) ved at downloade appen Apple TV Remote fra App Store.

1. Kontroller, at du har den seneste software til dit Apple TV og din iOS-enhed.
  2. Download appen Apple TV Remote fra App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du allerede har appen, skal du kontrollere, om du har den seneste version. Det kan du finde ud af ved at åbne App Store og trykke på Opdateringer.
  3. Slut din iOS-enhed til det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV.
  4. Åbn appen Apple TV Remote på din iOS-enhed, tryk på Tilføj Apple TV, og tryk derefter på dit Apple TV. Kan du ikke se det?
  5. Indtast den firecifrede adgangskode, der vises på dit tv. Hvis koden ikke vises, og du kan betjene dit Apple TV, er din iOS-enhed allerede parret, og du kan begynde at bruge appen.

Sådan får du hjælp

Hvis du ikke kan indstille appen Apple TV Remote eller Apple TV Remote i Kontrolcenter,kan du prøve denne fremgangsmåde. Efter hvert trin skal du kontrollere, om du kan indstille appen:

1. Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. På iOS-enhed: Gå til Indstillinger > Wi-Fi. På Apple TV: Gå til Indstillinger > Netværk.
  2. Sørg for, at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret til den nyeste version af iOS, Apple TV er opdateret til den nyeste version af tvOS, og appen Apple TV Remote er opdateret til den nyeste version.
  3. Genstart dit Apple TV. Prøv også at genstarte din iPhone, iPad eller iPod touch.
  4. Hvis du har mistet eller ikke har fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, skal du tage stikket ud af dit Apple TV og derefter sætte det i igen.
  5. Hvis du stadig ikke kan indstille appen Apple TV Remote, skal du kontakte Apple-support.

*Apple TV Remote i Kontrolcenter kan kun betjene Apple TV 4K og Apple TV (4. generation).