Sådan indstiller du appen Apple TV Remote

Med appen Apple TV Remote kan du betjene dit Apple TV med din iPhone, iPad eller iPod touch. Og med iOS 11 og nyere kan du endda betjene dit Apple TV fra Kontrolcenter.

Symbol for appen Remote

I iOS 11 og nyere kan du føje Apple TV Remote til Kontrolcenter, så du hurtigt kan navigere og styre afspilning på dit Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation). Du kan også downloade appen Apple TV Remote fra App Store for at få adgang til flere funktioner som f.eks. Afspiller nu og spiltilstand.

Hvis du har mistet eller ikke er i besiddelse af fjernbetjeningen, der fulgte med dit Apple TV, kan du få at vide, hvad du skal gøre.

Sådan indstiller du Apple TV Remote i Kontrolcenter

Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret med den nyeste version af iOS. Brug derefter denne fremgangsmåde til at indstille Apple TV Remote i Kontrolcenter.

1. Føj Apple TV Remote til Kontrolcenter. Gå til Indstillinger > Kontrolcenter > Tilpas betjeningspanel, og tryk på  ud for Apple TV Remote.
  2. Åbn Kontrolcenter, og tryk på Apple TV Remote.
  3. Tryk på dit Apple TV på listen. Indtast derefter den firecifrede adgangskode, der vises på din Apple TV-skærm.

Apple TV Remote i Kontrolcenter kan kun betjene Apple TV 4K og Apple TV (4. generation).

Sådan indstiller du appen Apple TV Remote

1. Kontroller, at du har den seneste software til dit Apple TV og din iOS-enhed.
  2. Download appen Apple TV Remote fra App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du allerede har appen, skal du kontrollere, om du har den seneste version. Det kan du finde ud af ved at åbne App Store og trykke på Opdateringer.
  3. Opret forbindelse til det samme Wi-Fi-netværk på din iOS-enhed og dit Apple TV.
  4. Åbn appen Apple TV Remote på din iOS-enhed, tryk på Tilføj Apple TV, og tryk derefter på dit Apple TV. Kan du ikke se det?
  5. Apple TV 4K eller Apple TV (4. generation): Vent på, at der vises en firecifret kode på dit tv. Indtast denne kode på parringsskærmen, der vises på din iOS-enhed. Hvis koden ikke vises, og du kan betjene dit Apple TV, er din iOS-enhed allerede parret, og du kan begynde at bruge appen.

Nu er du klar til at bruge appen Apple TV Remote, som kun er til Apple TV.

Få hjælp

Hvis du ikke kan indstille appen Apple TV Remote eller Apple TV Remote i Kontrolcenter,kan du prøve denne fremgangsmåde. Efter hvert trin skal du kontrollere, om du kan indstille appen:

1. Kontroller, at din iPhone, iPad eller iPod touch er på det samme Wi-Fi-netværk som dit Apple TV. På en iOS-enhed skal du gå til Indstillinger > Wi-Fi. På Apple TV skal du gå til Indstillinger > Netværk.
  2. Sørg for, at din iPhone, iPad eller iPod touch er opdateret til seneste version af iOS, Apple TV er opdateret til seneste version af tvOS og appen Apple TV Remote er opdateret til seneste version.
  3. Genstart dit Apple TV med Apple TV Remote, eller tag stikket til dit Apple TV ud, og sæt det derefter i igen. Prøv også at genstarte din iPhone, iPad eller iPod touch.
  4. Hvis du stadig ikke kan indstille appen Apple TV Remote, skal du kontakte Apple-support.

*Apple TV Remote i Kontrolcenter kan kun betjene Apple TV 4K og Apple TV (4. generation).