Brug af Begrænsninger i iTunes på din Mac-computer eller pc

Brug Begrænsninger til at blokere for eller begrænse bestemte funktioner eller tjenester i iTunes på din computer, herunder adgang til anstødeligt indhold i iTunes Store.

Ved at bruge Begrænsninger i iTunes på din Mac-computer eller pc kan du deaktivere adgang til følgende:

• Podcasts
  • Internetradio
  • iTunes Store og iTunes U
  • Apple Music
  • Apple Music Connect
  • Fælles biblioteker

Du kan også bruge begrænsninger til at forhindre, at en person, der låner din computer, afspiller musik med anstødeligt indhold, ser film eller tv-udsendelser med bestemte vurderinger, downloader programmer med aldersbegrænsninger eller læser bøger med anstødeligt indhold.

Sådan indstiller du begrænsninger

1. Åbn iTunes.
  2. Mac: Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg iTunes > Indstillinger.
    Windows: Gå til menulinjen øverst i iTunes-vinduet, og vælg Rediger > Indstillinger.
  3. Klik på fanen Begrænsninger. Hvis Begrænsninger ikke vises, kan det skyldes, at du har downloadet iTunes fra Microsoft Store.
  4. Vælg de emner, der skal deaktiveres og begrænses. Du kan også indstille vurderingsniveauer for film, tv-udsendelser og programmer via menuerne til højre for de pågældende emner.
  5. Hvis du vil sikre, at ingen kan ændre dine indstillede begrænsninger, skal du klikke på låsesymbolet i nederste venstre hjørne af vinduet og indtaste administratoradgangskoden til din computer. Hvis du senere vil ændre indstillinger for deaktiverede eller begrænsede emner, skal du klikke på låsesymbolet og indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det.
  6. Klik på OK for at bekræfte dine valg.

Sådan gør du, hvis du har downloadet iTunes fra Microsoft Store

1. Åbn Windows-menuen, og gå til alle apps.
  2. Højreklik på iTunes, vælg Mere > "Kør som administrator".
  3. I det panel, der vises, skal du vælge de emner, du vil deaktivere og begrænse. Du kan også indstille vurderingsniveauer for film, tv-udsendelser og programmer via menuerne til højre for de pågældende emner.
  4. Hvis du vil sikre, at ingen kan ændre dine indstillede begrænsninger, skal du klikke på låsesymbolet nederst til højre i vinduet og indtaste administratoradgangskoden til din computer. Hvis du senere vil ændre indstillinger for deaktiverede eller begrænsede emner, skal du klikke på låsesymbolet og indtaste adgangskoden, når du bliver bedt om det.
  5. Klik på OK for at bekræfte dine valg.