Find oplysninger om din garanti eller AppleCare-aftale

Kontroller, om din enhed er dækket, og se, hvilke slags reparationer og support der er inkluderet i din dækning. Eller find aftalenummeret, købsbeviset og udløbsdatoen.

Sådan kontrollerer du, om enheden er dækket af en AppleCare-aftale eller Apples begrænsede garanti

1. Gå til checkcoverage.apple.com

2. Skriv enhedens serienummer.

3. Følg vejledningen på skærmen.

Du kan også gå til mysupport.apple.com Log ind med dit Apple-id, og vælg derefter din enhed. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis oplysningerne er forkerte, eller du ikke kan se din AppleCare-aftale.

Sådan kan du få vist, hvad din dækning inkluderer

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id.

3. Vælg din enhed. Du kan få vist oplysninger om den support, du er berettiget til, herunder hardwarereparationer og teknisk support.

Du kan også få vist oplysninger om din dækning under Indstillinger på din iPhone eller iPad. Sådan gør du:

1. Åbn appen Indstillinger.

2. Tryk på Generelt, og tryk derefter på Om.

3. Tryk på Dækning. Tryk derefter på din enhed for at få flere oplysninger.

Sådan kontrollerer du, hvornår din dækning udløber

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id.

3. Vælg din enhed. Udløbsdatoen vises sammen med andre oplysninger om din dækning.

Sådan finder du dit aftalenummer eller dækningsbevis (POC)

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id.

3. Vælg din enhed.

4. Klik på Se dækningsbevis. Hvis du ikke kan se dit dækningsbevis (POC), skal du sørge for, at du har indstillet dit Apple-id til tofaktorgodkendelse.