Find oplysninger om din garanti eller AppleCare-aftale

Kontroller, om din enhed er dækket, og se, hvilke slags reparationer og support der er inkluderet i din dækning. Eller find aftalenummeret, købsbeviset og udløbsdatoen.

Sådan kontrollerer du, om enheden er dækket af en AppleCare-aftale eller Apples begrænsede garanti

• På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Generelt > AppleCare og garanti og derefter trykke på din enhed.

• På din Mac skal du klikke på Apple-menuen i hjørnet af skærmen. Vælg Systemindstillinger > Generelt > AppleCare og garanti.

• Gå til checkcoverage.apple.com, og indtast serienummeret på din enhed. Følg derefter vejledningen på skærmen.

Du kan også gå til mysupport.apple.com Log ind med dit Apple-id, og vælg derefter din enhed. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis oplysningerne er forkerte, eller du ikke kan se din AppleCare-aftale.

Se, hvad din dækning omfatter, og hvornår din dækning udløber

• På din iPhone eller iPad skal du gå til Indstillinger > Generelt > AppleCare og garanti og derefter trykke på din enhed.

• På din Mac skal du klikke på Apple-menuen i hjørnet af skærmen. Vælg Systemindstillinger > Generelt > AppleCare og garanti.

• Gå til mysupport.apple.com, og log ind med dit Apple-id. Derefter skal du vælge din enhed for at få vist oplysninger om den support, du er berettiget til, herunder hardwarereparationer og teknisk support.

Sådan finder du dit aftalenummer eller dækningsbevis (POC)

1. Gå til mysupport.apple.com.

2. Log ind med dit Apple-id.

3. Vælg din enhed.

4. Klik på Se dækningsbevis. Hvis du ikke kan se dit dækningsbevis (POC), skal du sørge for, at du har indstillet dit Apple-id til tofaktorgodkendelse.