AirPort-baser: Sådan får du en netværksgodkendt adgangskode

I denne artikel kan du se, hvordan du får en netværksgodkendt adgangskode til din AirPort-base.

Hvis du vil se en forklaring af, hvornår du skal bruge en netværksgodkendt adgangskode, kan du her se, hvordan du opretter forbindelse til et krypteret netværk. Du kan også undgå at skulle bruge en netværksgodkendt adgangskode ved at vælge en bedre adgangskode.

Før du begynder

1. Du skal kende adgangskoden til basen.
  2. Du skal oprette forbindelse til basen fra Mac OS X eller fra en pc med Windows XP eller en nyere version.
  3. Den nyeste version af AirPort-værktøj til Windows skal være installeret i Windows.

Sådan får du adgangskoden

Hvis du bruger AirPort-værktøj, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Åbn AirPort-værktøj i Programmer/Hjælpeprogrammer i Mac OS X eller i menuen Start > Programmer > AirPort i Windows.
  2. Vælg din base på listen.
  3. Konfigurer din base manuelt (tryk på Kommando-L, eller vælg Manuel indstilling fra menuen Base).
  4. Vælg Netværkslignende adgangskode fra menuen Base.
  5. Marker teksten i dialogboksen for at kopiere og indsætte.

Hvis du bruger AirPort-hjælpeværktøj, skal du følge denne fremgangsmåde:

1. Åbn AirPort-værktøj i Programmer/Hjælpeprogrammer i Mac OS X eller i menuen Start > Programmer > AirPort i Windows.
  2. Vælg din base på listen.
  3. Klik på Konfigurer.
  4. Angiv adgangskoden til basen, når du bliver bedt om det.
  5. Klik på symbolet Adgangskode øverst i vinduet.

Der vises et vindue med den netværkslignende adgangskode til din base.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.