iMac (primo 2008): Hukommelsesspecifikationer

Find ud af, hvilke hukommelsestyper du kan bruge i følgende iMac-computere (primo 2008).

iMac-computeren (primo 2008) har to SDRAM-pladser i bunden af computeren og leveres med mindst 1 GB DDR2 SDRAM installeret på én plads.

Den maksimale mængde RAM, du kan installere på computeren, er 4 GB (et 2 GB SO-DIMM-modul på hver plads).

Du kan bruge alle SO-DIMM-moduler (Small-Outline dual inline memory modules), der opfylder alle disse kriterier:

• PC2-6400
  • Uden buffer
  • Ikke-paritet
  • 200-pin
  • 800 MHz
  • DDR2 SDRAM

Der kan bruges RAM-modulstørrelser på 1 eller 2 GB på hver plads.

DIMM-moduler med en af følgende funktioner understøttes ikke på iMac-computeren (primo 2008):

• Registre eller buffere
  • PLL'er
  • ECC
  • Paritet
  • EDO RAM

Følg altid opgraderingsinstruktionerne i forbindelse med installering af hukommelse. Prøv aldrig at fjerne skruer, der ikke er nævnt i opgraderingsvejledningen.

Yderligere oplysninger

Du kan få mere at vide om opgradering af hukommelsen i din iMac (primo 2008) i denne artikel.