Skift af standardbrowser eller e-mailklient på din Mac

Læs mere om, hvordan du vælger, hvilket program der åbnes, når du klikker på et link på websted eller en e-mailadresse.

Sådan skifter du standardbrowser

1. Gå til Apple-menuen (), og vælg Systemindstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Vælg din webbrowser i lokalmenuen "Standardbrowser".

Sådan skifter du standardprogram til e-mail

1. Åbn Mail.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Mail, og klik derefter på Generelt. Eller tilføj din konto, hvis du bliver bedt om at indstille en e-mailkonto, og vælg derefter Indstillinger i menuen Mail.*
  3. Vælg dit e-mailprogram i lokalmenuen "Standardprogram til e-mail".

* Du kan også indstille dit standardprogram til e-mail under indstillingerne i en tredjeparts e-mailprogram.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.