Skift af standardbrowser eller e-mailklient på din Mac

Læs mere om, hvordan du vælger, hvilket program der åbnes, når du klikker på et link på websted eller en e-mailadresse.

Sådan skifter du standardbrowser

1. Gå til Apple-menuen (), og vælg Systemindstillinger.
  2. Klik på Generelt.
  3. Vælg din webbrowser i lokalmenuen "Standardbrowser".

Sådan skifter du standardprogram til e-mail

1. Åbn Mail.
  2. Vælg Indstillinger i menuen Mail, og klik derefter på Generelt. Eller tilføj din konto, hvis du bliver bedt om at indstille en e-mailkonto, og vælg derefter Indstillinger i menuen Mail.*
  3. Vælg dit e-mailprogram i lokalmenuen "Standardprogram til e-mail".

* Du kan også indstille dit standardprogram til e-mail under indstillingerne i en tredjeparts e-mailprogram.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.