Sådan åbner du et andet iTunes-biblioteksarkiv eller opretter et nyt

Her kan du se, hvordan du opretter eller skifter mellem iTunes-biblioteker for at løse startproblemer eller dele computeren med andre medlemmer af husstanden.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Oprettelse af et nyt iTunes-biblioteksarkiv eller valg af et andet

Et nyt iTunes-bibliotek kan muligvis hjælpe dig med at isolere eller løse startproblemer. Du kan også oprette separate iTunes-biblioteker, hvis du deler computeren med flere personer i husstanden.

Brug fremgangsmåden nedenfor for at oprette eller vælge et andet iTunes-biblioteksarkiv på en Mac eller pc.

Mac

1. Luk iTunes, hvis programmet kører.
  2. Hold Alternativtasten nede, mens du åbner iTunes.
  3. Meddelelsen Vælg iTunes-bibliotek vises. Vælg Opret bibliotek eller Vælg bibliotek, afhængigt af hvad du vil gøre.

Windows

1. Luk iTunes, hvis programmet kører.
  2. Hold Skiftetasten nede. Vælg derefter Alle programmer > iTunes > iTunes i menuen Start.
  3. Meddelelsen Vælg iTunes-bibliotek vises. Vælg Opret bibliotek eller Vælg bibliotek, afhængigt af hvad du vil gøre.

Hvis meddelelsen ikke vises, skal du prøve igen. Husk at holde Alternativtasten nede, hvis du bruger Mac – eller Skiftetasten, hvis du bruger Windows.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.