Manuel administration af indhold på din iPhone, iPad og iPod touch med iTunes

Du kan manuelt tilføje bestemt indhold fra din computer til din iOS-enhed.

Med iTunes kan du administrere indholdet på din iPhone, iPad og iPod ved manuelt at synkronisere bestemte emner til din enhed.

Hvis du har slået iCloud-musikbibliotek til, kan du ikke administrere musik manuelt, men du kan stadig administrere videoer ved at følge nedenstående trin.

Sådan tilføjes emner manuelt fra iTunes

1. Slut enheden til computeren.
  2. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  3. Gå til iTunes-biblioteket, og vælg det indhold, der skal føjes til enheden.
  4. Se efter enheden i indholdsoversigten til venstre, og træk indholdet til din iPhone, iPad eller iPod.

Hvis du bruger en iPhone, kan du kun tilføje musik eller videoer fra et enkelt iTunes-bibliotek.

Hvis du bruger en iPad eller iPod, kan du tilføje musik fra flere iTunes-biblioteker, men du kan kun tilføje videoer fra et enkelt iTunes-bibliotek.

Hvis indhold ikke kan tilføjes eller fjernes manuelt fra enheden

Kontroller, om indstillingen "Administrer musik og videoer manuelt" er slået til:

1. Slut enheden til computeren.
  2. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  3. Find enheden, og klik på den.
  4. Klik på Resume i indholdsoversigten til venstre.
  5. Rul til afsnittet Indstillinger.
  6. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Administrer musik og videoer manuelt".
  7. Klik på Anvend.

Der vises muligvis en besked om, at enheden er synkroniseret med et andet bibliotek. Dette betyder, at du tidligere har brugt en anden computer til at synkronisere enheden, og at iTunes derfor ikke kan synkronisere uden først at slette og erstatte alt iTunes-indhold på enheden.

Sådan tilføjes emner manuelt fra din computer

Hvis du har medier på din computer, som du ikke kan downloade igen fra App Store eller iTunes Store direkte på din iOS-enhed, f.eks. brugerdefinerede ringetoner eller iOS-apps, kan du trække og slippe mediet fra din computer til din iOS-enhed med iTunes.

1. Slut enheden til computeren.
  2. Åbn iTunes. Sørg for, at du har installeret den nyeste version.
  3. Find det emne på computeren, som du vil føje til enheden. Hvis du leder efter apps, toner eller bøger (til Windows), der tidligere blev vist i dit iTunes-bibliotek, kan du finde dem i mappen iTunes Media.
  4. Vælg det emne, der skal føjes til din enhed, og kopier det. Du kan bruge tastaturgenveje.
  5. Gå tilbage til iTunes, og find fanen Bibliotek i Musik.
  6. Klik på din enhed i indholdsoversigten til venstre, og klik derefter på navnet på det emne, du er ved at tilføje. Klik eventuelt på Toner, hvis du tilføjer en ringetone.
  7. Indsæt emnet. Du kan bruge tastaturgenveje.