Indløsning af digitale kopier af dvd- og Blu-ray-film i iTunes Storeeller Apple TV App

Nogle dvd-, Blu-ray- og 4K-titler indeholder en digital kopi i iTunes af din film ud over den fysiske disk.

Sådan indløser du film med kun en indløsningskode

Hvis du vil indløse en kode, skal du gå til indløsningssiden. Eller følge trinnene for din enhed.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Apple TV App.
  2. Tryk på Se nu nederst på skærmen.
  3. Tryk på profilsymbolet  i øverste højre hjørne.
  4. Tryk på Indløs gavekort eller kode. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  5. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt", og indtast derefter den 12-cifrede kode, der står på diskens omslag.
  6. Tryk på Indløs.

Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

På din Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Indløs.
    iTunes med menuen Konto.
  3. Indtast adgangskoden, og klik derefter på Log ind.
  4. Indtast den 12-cifrede kode, der er trykt på diskens omslag. Du kan muligvis indløse koden med kameraet på din Mac.
  5. Du kan vælge at downloade den digitale kopi af filmen nu eller senere. Se, hvordan du downloader køb igen.

Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

Sådan indløser du film med både en disk med en digital kopi og en indløsningskode

1. Åbn iTunes.
  2. Sæt disken med digital kopi i iTunes i dvd-drevet på din Mac eller pc.
  3. Indtast den indløsningskode, som fulgte med dvd'en, i iTunes-hovedvinduet. Klik derefter på Indløs.
    Hvis disken ikke vises i iTunes, men afspilles uden problemer i computerens dvd-program, skal du få bekræftet hos producenten, at dvd'en leveres med en digital kopi i iTunes.
  4. Indtast dit Apple-id og adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Der vises en skærm, der bekræfter, at koden er blevet indløst.
  5. Klik på statussymbolet for downloaden  øverst til højre i iTunes for at få vist downloadens status.
  6. Når filmen er downloadet, skal du klikke på  Film i øverste venstre hjørne af iTunes for at se filmen.

Når du bruger en disk med digital kopi til at indløse en film, får du kun filmen i standardopløsning og uden bonusmateriale.

Indløsning af andre digitale film

Hvis din digitale kopi ikke er en iTunes-kode, kan du søge efter den relevante tjeneste på internettet, hvor du kan indløse. I USA kan du indløse nogle digitale kopier i appen Movies Anywhere og overføre dem til din iTunes-konto.

Sådan får du hjælp

Hvis din dvd-, Blu-ray- eller 4K-titel med en digital kopi er beskadiget eller ridset, eller hvis den mangler indløsningskoden eller disken med den digitale kopi, skal du kontakte filmselskabet for at få hjælp:

Hvis du har problemer med at indløse en kode til en digital kopi eller downloade den digitale kopi i iTunes, skal du kontakte Apple-support. Du kan også kontrollere, om dine materialer med indløsningskode har en udløbsdato.

Læs mere

• Digitale kopier i iTunes er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Du skal bruge en kode til digital kopi i det land eller område for iTunes Store, som er angivet på filmens cover. Du skal f.eks. bruge et amerikansk Apple-id for at kunne bruge en kode fra en amerikansk dvd, og du skal bruge et australsk Apple-id for at kunne bruge en kode fra en australsk dvd.
  • Se, hvordan du downloader film igen.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.