Indløsning af digitale kopier af dvd- og Blu-ray-film i iTunes Store

Nogle dvd-, Blu-ray- og 4K-titler indeholder en digital kopi i iTunes af din film ud over den fysiske disk.

Sådan indløser du en digital kopi i iTunes

Følg vejledningen på coveret til dvd- eller Blu-ray-filmen for at indløse kopien.

• Ved nogle titler medfølger der en indholdskode. Du kan kun indløse hver kode en gang.
  • Andre film kan omfatte både en disk med en digital kopi og en indholdskode. Du skal sætte disken med den digitale kopi i computerens cd-/dvd-drev, inden du kan indløse koden. Hvis computeren ikke har et cd-/dvd-drev, kan du bruge et dvd-/Blu-ray-drev, der er tilsluttet via USB, eller du kan bruge cd-/dvd-drevet fra en anden computer sammen med din Mac.

Sådan indløser du film med kun en indløsningskode

Tryk eller klik på følgende link for at indløse en kode: Gå til indløsningssiden. Eller følg trinnene for din enhed.

iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. Tryk på Film, rul til bunden af skærmen, og tryk derefter på Indløs. Log ind med dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på "Du kan også indtaste koden manuelt", og indtast derefter den 12-cifrede kode, der står på diskens omslag.
  4. Tryk på Indløs.

Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

Mac eller pc

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Indløs.
  3. Indtast adgangskoden, og klik derefter på Log ind.
  4. Indtast den 12-cifrede kode, der er trykt på diskens omslag. Du kan muligvis indløse koden med kameraet på din Mac.
  5. Du kan vælge at downloade den digitale kopi af filmen nu eller senere. Se, hvordan du downloader køb igen.

Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

Sådan indløser du film med både en disk med digital kopi i iTunes og en indløsningskode

1. Åbn iTunes.
  2. Sæt disken med digital kopi i iTunes i dvd-drevet på din Mac eller pc.
  3. Indtast den indløsningskode, som fulgte med dvd'en, i iTunes-hovedvinduet. Klik derefter på Indløs.
    Hvis disken ikke vises i iTunes, men afspilles uden problemer i computerens dvd-program, skal du få bekræftet hos producenten, at dvd'en leveres med en digital kopi i iTunes.
  4. Indtast dit Apple-id og adgangskoden, hvis du bliver bedt om det. Der vises en skærm, der bekræfter, at koden er blevet indløst.
  5. Klik på statussymbolet for downloaden  øverst til højre i iTunes for at få vist downloadens status.
  6. Når filmen er downloadet, skal du klikke på  Film i øverste venstre hjørne af iTunes for at se filmen.

Når du bruger en disk med digital kopi til at indløse en film, får du kun filmen i standardopløsning og uden bonusmateriale.

Få hjælp

Hvis din dvd-, Blu-ray- eller 4K-titel med en digital kopi er beskadiget eller ridset, eller hvis den mangler indløsningskoden eller disken med den digitale kopi, skal du kontakte filmselskabet for at få hjælp:

Hvis du har problemer med at indløse en kode til en digital kopi eller downloade den digitale kopi i iTunes, skal du kontakte Apple-support.

Læs mere

• Digitale kopier i iTunes er ikke tilgængelige i alle lande eller områder. Du skal bruge en kode til digital kopi i det land eller område for iTunes Store, som er angivet på filmens cover. Du skal f.eks. bruge et amerikansk Apple-id for at kunne bruge en kode fra en amerikansk dvd, og du skal bruge et australsk Apple-id for at kunne bruge en kode fra en australsk dvd.
  • Se, hvordan du downloader film igen.
  • I USA kan nogle film, der er købt hos en anden digital tjeneste, afspilles via iTunes Store, hvis du knytter dit Apple-id til en Movies Anywhere-konto.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.