Indløs digitale kopier af dvd- og Blu-ray-film i Apple TV-appen eller iTunes til Windows

Nogle dvd-, Blu-ray- og 4K-titler indeholder en digital kopi i iTunes af din film ud over den fysiske disk.

Indløs digitale kopier med en indløsningskode

Indtast din kode i Apple TV-appen, iTunes eller Apple Music-appen.

Indtast en kode

Indløs på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Tryk på Se nu nederst på skærmen.
  3. Tryk på symbolet for profilen  eller dit billede i øverste højre hjørne.
  4. Tryk på Indløs gavekort eller kode.
    iPhone, der viser mulighed for at indløse gavekort eller kode.
  5. Tryk på "Skriv kode manuelt", og indtast derefter den 12-cifrede kode, der står på diskens omslag.
  6. Tryk på Indløs.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

Indløs på din Mac

1. Åbn Apple TV-appen.
  2. Vælg Konto > Indløs på menulinjen.
    Apple TV-appen, der viser mulighed for at indløse på fanen Konto.
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og klik derefter på Log ind.
  4. Indtast den 12-cifrede kode, der er trykt på diskens omslag. Du kan muligvis indløse koden med kameraet på din Mac.
  5. Du kan downloade den digitale kopi af filmen nu eller senere.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

Indløs på din pc

1. Åbn iTunes til Windows.
  2. Vælg Konto > Indløs på menulinjen.
    iTunes, der viser mulighed for at indløse på fanen Konto.
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, og klik derefter på Log ind.
  4. Indtast den 12-cifrede kode, der er trykt på diskens omslag.
  5. Du kan downloade den digitale kopi af filmen nu eller senere.

Læs om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan indløse din indholdskode.

Hvis du ikke kan indløse indholdskoden

1. Se efter en udløbsdato på emballagen.
  2. Sørg for, at du indtaster de korrekte tegn. Nogle bogstaver og tal kan se ens ud.
  3. Kontroller, at emballagen indeholder en instruks om, at Digital Copy-koden fungerer i dit land eller område. Du skal f.eks. bruge et amerikansk Apple-id for at kunne bruge en kode fra en amerikansk dvd, og du skal bruge et australsk Apple-id for at kunne bruge en kode fra en australsk dvd.
  4. Hvis din dvd-, Blu-ray- eller 4K-titel med en digital kopi er beskadiget eller ridset, eller hvis den mangler indløsningskoden eller disken med den digitale kopi, skal du kontakte producenten for at få hjælp.
  5. Hvis du stadig ikke kan indløse koden eller downloade din digitale kopi, skal du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.