Gensend App Store- & iTunes-gaver

Se, hvordan du kan gensende gaver, du har købt til en anden, i App Store, iTunes Store eller iBooks Store.

Hvis du har sendt en App Store- & iTunes-gave, og din modtager ikke har fået e-mailen med instruktioner om, hvordan man indløser den, kan du gensende gaven fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Når du gensender en App Store- & iTunes-gave, får modtageren en ny e-mail med et link til indløsning af gaven.

Du kan gensende App Store- & iTunes-gaver, så længe emnet eller pengene ikke er blevet indløst på et Apple-id.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at bekræfte dit Apple-id.
  3. Tryk på Gaver. Hvis du ikke kan se Gaver, har du ikke for nylig købt App Store- & iTunes-gaver med dette Apple-id.
  4. Tryk på den gave, du vil sende igen.
  5. Tryk på Send gave igen. Du kan redigere eller ændre modtagerens e-mailadresse, så længe modtageren ikke har indløst din App Store- & iTunes-gave. Hvis du vil redigere eller ændre modtagerens e-mailadresse, skal du trykke på e-mailadressen på skærmen med gaveoplysninger. Dobbelttjek, om modtagerens e-mailadresse er stavet korrekt.

Hvis du ikke kan se Send gave igen, er den allerede blevet indløst af den angivne e-mailadresse.

På Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes. Hvis du ikke er logget på, skal du logge på med dit Apple-id.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
  3. Godkend dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.

På siden Kontooplysninger:

1. Rul til afsnittet Købsoversigt. Klik på Administrer gaver ud for "Gave senest sendt den [dato]". Hvis du ikke kan se Gaver, har du ikke for nylig købt App Store- & iTunes-gaver med dette Apple-id.
  2. Find den gave, som du vil sende igen, og klik på Vis til højre for datoen for din afsendelse af gaven.
  3. Klik på Send gave igen i pop op-vinduet.
    Hvis du vil redigere modtagerens e-mailadresse, skal du ændre adressen i boksen under Modtager, inden du trykker på Send gave igen. Dobbelttjek, om modtagerens e-mailadresse er stavet korrekt.

Hvis du ikke kan se Send gave igen, er den allerede blevet indløst af den angivne e-mailadresse.