Gensend App Store- & iTunes-gaver

Du kan gensende gaver, som du har købt til en anden, i App Store, iTunes Store eller Apple Books.

Hvis du har sendt en App Store- & iTunes-gave, og din modtager ikke har fået e-mailen med instruktioner om, hvordan man indløser den, kan du gensende gaven fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac eller pc. Når du gensender en App Store- & iTunes-gave, får modtageren en ny e-mail med et link til indløsning af gaven.

Du kan gensende App Store- & iTunes-gaver, så længe emnet eller pengene ikke er blevet indløst på et Apple-id.

Hvis modtageren stadig ikke kan finde e-mailen, efter at du har sendt den igen, skal du bede dem om at søge efter den i mapperne med uønsket e-mail eller spam.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Tryk på Indstillinger > [dit navn] > iTunes & App Store.
  2. Tryk på dit Apple-id øverst på skærmen, og tryk derefter på Vis Apple-id. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.
  3. Tryk på Gaver. Hvis du ikke kan se Gaver, har du ikke for nylig købt App Store- & iTunes-gaver med dette Apple-id.
    En iPhone X med Kontoindstillinger åbent. Knappen Gaver er valgt.
  4. Tryk på den gave, du vil sende igen.
    En iPhone X, der viser sendte gaver. En gave til janeappleseed@icloud.com er valgt.
  5. Tryk på Send gave igen. Du kan redigere eller ændre modtagerens e-mailadresse, så længe modtageren ikke har indløst din App Store- & iTunes-gave. Hvis du vil redigere eller ændre modtagerens e-mailadresse, skal du trykke på e-mailadressen på skærmen med gaveoplysninger. Dobbelttjek, om modtagerens e-mailadresse er stavet korrekt.
    En iPhone X, der viser flere oplysninger om en sendt gave.

Hvis du ikke kan se Send gave igen, er den allerede blevet indløst af den angivne e-mailadresse.

På Mac eller pc

Du åbner iTunes og logger ind på siden Kontooplysninger ved at klikke på dette link: Vis min konto. Eller følg disse trin:

1. Åbn iTunes.
  2. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Vis min konto.
    Et iTunes-vindue med menuen Konto på menulinjen øverst på computerskærmen åben. Vis min konto er valgt.
  3. Log ind med dit Apple-id, og klik på Vis konto.
  4. Rul ned til Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Klik på Administrer gaver ud for "Gave senest sendt den [dato]". Hvis du ikke kan se Gaver, har du ikke for nylig købt App Store- & iTunes-gaver med dette Apple-id.
    Et iTunes-vindue, der viser afsnittet Købsoversigt på siden Kontooplysninger. Knappen Administrer gaver er valgt.
  5. Find den gave, som du vil sende igen, og klik på Vis til højre for datoen for din afsendelse af gaven.
  6. Klik på Send gave igen i lokalmenuvinduet. Hvis du vil redigere modtagerens e-mailadresse, skal du ændre adressen i boksen under Modtager, inden du trykker på Send gave igen. Dobbelttjek, om modtagerens e-mailadresse er stavet korrekt.
    Et iTunes-vindue med afsnittet Gaver på siden Kontooplysninger åbent. Oplysningerne om en sendt gave er åbnet i forgrunden.

Hvis du ikke kan se Send gave igen, er den allerede blevet indløst af den angivne e-mailadresse.