Find modelnavnet og serienummeret på din Mac

Modelnavn, serienummer og andre oplysninger findes under Om denne Mac og i Oplysninger om system.

Du skal muligvis bruge modelnavnet og serienummeret på din Mac, når du undersøger garantidækningen, søger efter specifikationer, opretter en indbofortegnelse, sælger, bortgiver eller bytter din Mac eller har brug for at vide, om den er kompatibel med det nyeste Mac-operativsystem eller anden software eller hardware.

Brug af Om denne Mac

Gå til Apple-menuen () i hjørnet af skærmen, og vælg Om denne Mac. Du får vist en oversigt over din Mac, herunder modelnavn og serienummer.

Vinduet Om denne Mac

Hvis der vises et vindue som dette, skal du dobbeltklikke på versionsnummeret under "OS X" for at få vist serienummeret:

Vinduet Om denne Mac i OS X Mavericks

Brug Oplysninger om system

Programmet Oplysninger om system viser også Mac-model og serienummer. Åbn programmet, og vælg derefter Hardware i venstre side af vinduet Oplysninger om system. Modelnavn og serienummer vises til højre:

Andetløsninger