Find modelnavn og serienummer på din Mac

Find modelnavnet og serienummeret på din Mac på en af følgende måder.

Om denne Mac

Gå til Apple-menuen () i hjørnet af skærmen, og vælg Om denne Mac. Find derefter serienummeret i de viste oplysninger.

macos-ventura-about-this-mac-serial

Oplysninger om system

1. Tryk på Alternativtasten på tastaturet, og hold den nede, mens du vælger Apple-menuen  > Oplysninger om system på menulinjen.

2. Vælg Hardware i indholdsoversigten.

3. Find modelnavnet og serienummeret til højre.

macos-ventura-system-information-model-serial

Du kan også få Oplysninger om system til at læse dit serienummer op. Vælg Arkiv > Læs serienummer op i menulinjen i Oplysninger om system. Eller tryk på Kommando-4.

Produkt eller emballage

Se efter serienummeret, der er trykt på din Mac eller på den originale emballage. Du kan læse mere på siden til produktidentificering for MacBook Pro, MacBook Air, MacBook, iMac, Mac mini, Mac Studio eller Mac Pro.

appleid.apple.com

1. Log ind på appleid.apple.com.

2. Klik på Enheder i indholdsoversigten.

3. Hvis din Mac vises til højre, skal du klikke på dens navn for at se modelnavn og serienummer.

Terminal

1. Åbn appen Terminal, som findes i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer.

2. Skriv eller indsæt denne kommando i Terminal: system_profiler SPHardwareDataType

3. Tryk på Retur for at indtaste kommandoen. I Terminal vises der derefter en hardwareoversigt, der indeholder modelnavnet og serienummeret.

Terminal er også tilgængelig i menuen Hjælpeprogrammer, når du starter din Mac fra macOS-gendannelse.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte en Apple Store eller en Apple-autoriseret serviceudbyder.