Sådan finder du serienummeret på din iPod

Få mere at vide om, hvordan du finder serienummeret på din iPod classic, iPod nano, iPod shuffle eller iPod touch.

Serienummeret findes flere steder. Vær opmærksom på, at serienumrene på Apple-hardwareprodukter kan indeholde tallet "0" (nul), men ikke bogstavet "O".

I iTunes

Sådan finder du serienummeret på din iPod i iTunes:

1. Slut din iPod til computeren.
  2. Vælg din iPod i venstre side af iTunes-vinduet under Enheder, når den vises i iTunes.
  3. Klik på fanen Resume for at se serienummeret på din iPod. Klik på fanen Indstillinger, hvis du bruger iPod shuffle (1. og 2. generation).

På iPod-skærmbilledet Om

Du kan finde dit serienummer på skærmen Om på din iPod classic, iPod nano eller iPod touch.

• iPod touch og iPod nano (6. generation eller nyere): Åbn Indstillinger > Generelt > Om.
  • iPod classic og iPod nano (5. generation eller tidligere): Åbn Indstillinger > Om, og tryk på knappen Hjem, indtil serienummeret dukker op.

På bagsiden af din iPod

Afhængigt af din iPod-model er serienummeret enten præget på bagsiden af kabinettet eller på eller under clipsen. På billederne herunder er der nogle eksempler.

iPod classic, iPod nano og iPod touch

Præget ind nederst på bagsiden af kabinettet.

iPod shuffle (4. generation) og iPod nano (6. generation)

På clipsen, som vender ind imod bagsiden af enheden, når clipsen er lukket.

iPod shuffle (3. generation)

Nederst på bagsiden af enheden under clipsen.

iPod shuffle (2. generation)

På indersiden af clipsen på bagsiden af enheden. Det er nødvendigt at åbne clipsen for at finde serienummeret.

iPod shuffle

På bagsiden af enheden (siden med Apple-logoet) nederst i højre side.

På emballagen til din iPod

Hvis du stadig har originalemballagen til produktet, kan du finde serienummeret ved stregkoden.

På fakturaen eller kvitteringen til din iPod

Hos visse forhandlere fremgår serienummeret på iPod også af kvitteringen.