Indstilling af Time Capsule første gang

Her kan du se, hvordan Time Capsule indstilles som en trådløs base.

Time Capsule fungerer som en komplet ekstra AirPort Extreme-base med 802.11n. Hvis du føjer en Time Capsule til et eksisterende trådløst netværk, anbefales det at bruge den som primær base i stedet for som netværksklient. På den måde får du forbedret ydeevne og kan være sikker på, at sikkerhedskopiering udføres uden problemer.

Brug AirPort-værktøj 5.3 eller en nyere version sammen med Time Capsule for at indstille enheden. Du kan hente AirPort-værktøj 5.3 via Softwareopdatering eller Apple-webstedet med supportoverførsler.

Bemærk: I denne artikel beskrives blot én konfigurationsmulighed. Der er andre muligheder – f.eks. kan du føje Time Capsule til et eksisterende AirPort-netværk. Se indstillingsvejledningen for at få flere oplysninger.

1. Slut kabel/DSL-bredbåndsmodemmet til WAN-porten på Time Capsule via et Ethernet-kabel.
  2. Slut Time Capsule-enhedens strømkabel til en stikkontakt.
  3. Åbn AirPort-værktøjet, som du finder under Programmer/Hjælpeprogrammer.
  4. Time Capsule har et navn fra starten, f.eks. "Time Capsule fea88c". Klik på Fortsæt for at gå videre.
  5. Vælg "Opret et nyt trådløst netværk", og klik på Fortsæt.
  6. Følg resten af instruktionerne på skærmen. Time Capsule genstartes, når du er færdig, og dine indstillinger træder i kraft.