GarageBand: Anbefalede konfigurationer af Magic GarageBand

Funktionen Magic GarageBand i GarageBand '08 gør det sjovt at lave dine egne numre ved at mikse og matche numre.

Hvis du afspiller mange numre, kan det belaste din computer meget. Du får flest numre ud af en computer med Intel dual-core-processor og minimum 1 GB RAM installeret. Ældre PowerPC G5- og G4-computere kan bruges til Magic GarageBand, men kan ikke afspille lige så mange numre. Ved PowerPC G4- og G5-computere er det er en stor fordel at have mere end 1 GB RAM installeret.