Find din iPad-model

Her kan du finde ud af, hvilken iPad-model du har.

Find modelnummeret

Brug modelnummeret til at finde ud af, hvilken iPad-model du har. Du kan finde modelnummeret på to måder:

• Se på bagsiden af din iPad.
  • Åbn Indstillinger, tryk på Generelt, og tryk derefter på Om. Se efter modelnummeret i det øverste afsnit. Hvis det viste nummer indeholder en skråstreg "/", er det et produktnummer (f.eks. MY3K2LL/A). Tryk på produktnummeret for at få vist modelnummeret, der består af et bogstav efterfulgt af fire tal – uden en skråstreg – (f.eks. A2342).

Du kan finde ud af, om din Mac eller pc er kompatibel med din iPad, ved at se systemkravene for din model.

iPad Pro 12,9" (5. generation)

• År: 2021
  • Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2378 på iPad Pro
    A2461 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A2379 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular med mmWave
  • A2462 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Liquid Retina XDR-skærm
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera
  • LiDAR-scanner
  • Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (5. generation).

iPad Pro 11" (3. generation)

• År: 2021
  • Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2377 på iPad Pro
    A2459 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A2301 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular med mmWave
    A2460 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Liquid Retina-skærm
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera
  • LiDAR-scanner
  • Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 11" (3. generation).

iPad Pro 12,9" (4. generation)

• År: 2020
  • Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2229 på iPad Pro
    A2069, A2232 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A2233 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera
  • LiDAR-scanner
  • Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (4. generation).

iPad Pro 11" (2. generation)

• År: 2020
  • Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2228 på iPad Pro
    A2068, A2230 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A2231 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera
  • LiDAR-scanner
  • Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 11" (2. generation).

iPad Pro 12,9" (3. generation)

• År: 2018
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1876 på iPad Pro
    A2014, A1895 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A1983 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • TrueDepth-frontkamera og bagsidekamera
  • Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (3. generation).

iPad Pro 11"

• År: 2018
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1980 på iPad Pro
    A2013, A1934 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A1979 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • TrueDepth-frontkamera og bagsidekamera
  • Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 11".

iPad Pro 12,9" (2. generation)

• År: 2017
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1670 på iPad Pro
    A1671 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A1821 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera med blitz*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (2. generation).

iPad Pro (10,5")

• År: 2017
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1701 på iPad Pro
    A1709 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
    A1852 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera med blitz*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro (10,5").

iPad Pro (9,7")

• År: 2016
  • Kapacitet: 32 GB, 128 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1673 på iPad Pro
    A1674 eller A1675 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera med blitz*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro (9,7").

iPad Pro (12,9")

• År: 2015
  • Kapacitet: 32 GB, 128 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1584 på iPad Pro
    A1652 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro (12,9").

iPad Air (5. generation)

• År: 2022
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2588 på iPad Air (5. generation)
    A2589, A2591 på iPad Air (5. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air (5. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*
  • Touch ID-sensor i den øverste knap

Se de tekniske specifikationer for iPad Air (5. generation).

iPad Air (4. generation)

• År: 2020
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2316 på iPad Air (4. generation)
    A2324, A2325, A2072 på iPad Air (4. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air (4. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*
  • Touch ID-sensor i den øverste knap

Se de tekniske specifikationer for iPad Air (4. generation).

iPad Air (3. generation)

• År: 2019
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2152 på iPad Air (3. generation)
    A2123, A2153 på iPad Air (3. generation) Wi-Fi + Cellular
    A2154 på iPad Air (3. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air (3. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Air (3. generation).

iPad Air 2

• År: Ultimo 2014
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1566 på iPad Air 2
    A1567 på iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Air 2.

iPad Air

• År: Ultimo 2013 og primo 2014
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1474 på iPad Air Wi-Fi
    A1475 på iPad Air Wi-Fi + Cellular
    A1476 på iPad Air Wi-Fi + Cellular (TD-LTE), lanceret primo 2014
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*

Se de tekniske specifikationer for iPad Air.

iPad mini (6. generation)

• År: 2021
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2567 på iPad mini (6. generation)
    A2568 på iPad mini (6. generation) Wi-Fi + Cellular
    A2569 på iPad mini (6. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad mini (6. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Kamera på bagsiden med blitz
  • Touch ID-sensor i Touch ID-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini (6. generation).

iPad mini (5. generation)

• År: 2019
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A2133 på iPad mini (5. generation)
    A2124, A2126 på iPad mini (5. generation) Wi-Fi + Cellular
    A2125 på iPad mini (5. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad mini (5. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini (5. generation).

iPad mini 4

• År: Ultimo 2015
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1538 på iPad mini 4
    A1550 på iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini 4.

iPad mini 3

• År: Ultimo 2014
  • Kapacitet: 16 GB, 64 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1599 på iPad mini 3
    A1600 på iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på venstre side af iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini 3.

iPad mini 2

• År: Ultimo 2013 og primo 2014
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1489 på iPad mini 2 Wi-Fi
    A1490 på iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular
    A1491 på iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular (TD-LTE), lanceret primo 2014
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på venstre side af iPad mini 2 med Retina-skærm Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad mini 2.

iPad mini

• År: ultimo 2012
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1432 på iPad mini Wi-Fi
    A1454 på iPad mini Wi-Fi + Cellular
    A1455 på iPad mini Wi-Fi + Cellular (MM)
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på venstre side af iPad mini Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad mini.

iPad (9. generation)

• År: 2021
  • Kapacitet: 64 GB, 256 GB
  • Modelnumre (på bagsiden):
    A2602 på iPad (9. generation)
    A2604 på iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular
    A2603 på iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular (kun Nordamerika)
    A2605 på iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)
  • Sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Ultravidvinkelkamera på forsiden
  • Vidvinkelkamera på bagsiden
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (9. generation).

iPad (8. generation)

• År: 2020
  • Kapacitet: 32 GB, 128 GB
  • Modelnumre (på bagsiden):
    • A2270 på iPad (8. generation)
    • A2428, A2429, A2430 på iPad (8. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (8. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og bagsidekamera
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (8. generation).

iPad (7. generation)

• År: 2019
  • Kapacitet: 32 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    • A2197 på iPad (7. generation) Wi-Fi
    • A2200, A2198 på iPad (7. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-sim-kort sidder på højre side af iPad (7. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og bagsidekamera*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (7. generation).

iPad (6. generation)

• År: 2018
  • Kapacitet: 32 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    • A1893 på iPad (6. generation) Wi-Fi
    • A1954 på iPad (6. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-sim-kort sidder på højre side af iPad (6. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og bagsidekamera*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (6. generation).

iPad (5. generation)

• År: 2017
  • Kapacitet: 32 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    • A1822 på iPad (5. generation) Wi-Fi
    • A1823 på iPad (5. generation) Wi-Fi + Cellular
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (5. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og bagsidekamera*
  • Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (5. generation).

iPad (4. generation)

• År: ultimo 2012
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1458 på iPad (4. generation) Wi-Fi
    A1459 på iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular
    A1460 på iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular (MM)
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til mikro-SIM-kort sidder på højre side af iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad (4. generation).

iPad (3. generation)

• År: primo 2012
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1416 på iPad (3. generation) Wi-Fi
    A1430 på iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular
    A1403 på iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular (VZ)
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til mikro-SIM-kort sidder på højre side af iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular
  • FaceTime-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad (3. generation).

iPad 2

• År: 2011
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1395 på iPad 2 (Wi-Fi)
    A1396 på iPad 2 (GSM-model)
    A1397 på iPad 2 (CDMA-model)
  • Hvid eller sort kant på forsiden
  • Kortholderen til mikro-SIM-kort sidder på højre side af iPad (kun GSM-model)
  • FaceTime-kamera og kamera på bagsiden*

Se de tekniske specifikationer for iPad 2.

iPad

• År: 2010
  • Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB
  • Modelnummer (på bagsiden):
    A1219 på iPad  (Wi-Fi)
    A1337 på iPad (Wi-Fi + 3G)
  • Sort kant på forsiden
  • Kortholder til standard-SIM-kort på iPad (Wi-Fi + 3G)

Se de tekniske specifikationer for iPad.

* FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.