Find din iPad-model

Her kan du finde ud af, hvilken iPad-model du har.

Find modelnummeret

Brug modelnummeret til at finde ud af, hvilken iPad-model du har. Du kan finde modelnummeret på to måder:

Intet alternativ leveret til billede
  • Se på bagsiden af din iPad.

• Åbn Indstillinger, tryk på Generelt, og tryk derefter på Om. Se efter modelnummeret i det øverste afsnit. Hvis det viste nummer indeholder en skråstreg "/", er det et produktnummer (f.eks. MY3K2LL/A). Tryk på produktnummeret for at få vist modelnummeret, der består af et bogstav efterfulgt af fire tal – uden en skråstreg – (f.eks. A2342).

Du kan finde ud af, om din Mac eller pc er kompatibel med din iPad, ved at se systemkravene for din model.

iPad Pro 12,9" (6. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2022

• Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2436 på 12,9" iPad Pro (6. generation)

• A2437 på 12,9" iPad Pro (6. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2764 på 12,9" iPad Pro (6. generation) Wi-Fi + Cellular med mmWave

• A2766 på 12,9" iPad Pro (6. generation) Wi-Fi + Cellular (kun Kinas fastland)

• Sort kant på forsiden

• Liquid Retina XDR-skærm

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• Kameraer:

• Ultravidvinkelkamera på forsiden

• Vidvinkel- og ultravidvinkelkamera på bagsiden

• LiDAR-scanner

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for 12,9" iPad Pro (6. generation).

iPad Pro 11” (4. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2022

• Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2759 på 11" iPad Pro (4.th generation)

• A2761 på 11" iPad Pro (4. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2435 på 11" iPad Pro (4. generation) Wi-Fi + Cellular med mmWave

• A2762 på 11" iPad Pro (4. generation) Wi-Fi + Cellular (kun Kinas fastland)

• Sort kant på forsiden

• Liquid Retina-skærm

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• Kameraer:

• Ultravidvinkelkamera på forsiden

• Vidvinkel- og ultravidvinkelkamera på bagsiden

• LiDAR-scanner

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for 11" iPad Pro (4. generation).

iPad Pro 12,9" (5. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2021

• Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2378 på iPad Pro

• A2461 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A2379 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular med mmWave

• A2462 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Liquid Retina XDR-skærm

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera

• LiDAR-scanner

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (5. generation).

iPad Pro 11" (3. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2021

• Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB, 2 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2377 på iPad Pro

• A2459 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A2301 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular med mmWave

• A2460 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Liquid Retina-skærm

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera

• LiDAR-scanner

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 11" (3. generation).

iPad Pro 12,9" (4. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2020

• Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2229 på iPad Pro

• A2069, A2232 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A2233 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera

• LiDAR-scanner

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (4. generation).

iPad Pro 11" (2. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2020

• Kapacitet: 128 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2228 på iPad Pro

• A2068, A2230 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A2231 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• TrueDepth-frontkamera, vidvinkelkamera, ultravidvinkelkamera

• LiDAR-scanner

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 11" (2. generation).

iPad Pro 12,9" (3. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2018

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1876 på iPad Pro

• A2014, A1895 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A1983 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• TrueDepth-frontkamera og bagsidekamera

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (3. generation).

iPad Pro 11"

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2018

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB, 1 TB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1980 på iPad Pro

• A2013, A1934 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A1979 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• TrueDepth-frontkamera og bagsidekamera

• Face ID-sensor

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 11".

iPad Pro 12,9" (2. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2017

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1670 på iPad Pro

• A1671 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A1821 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera med blitz*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro 12,9" (2. generation).

iPad Pro (10,5")

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2017

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB, 512 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1701 på iPad Pro

• A1709 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• A1852 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera med blitz*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro (10,5").

iPad Pro (9,7")

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2016

• Kapacitet: 32 GB, 128 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1673 på iPad Pro

• A1674 eller A1675 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera med blitz*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro (9,7").

iPad Pro (12,9")

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2015

• Kapacitet: 32 GB, 128 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1584 på iPad Pro

• A1652 på iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder i højre side af iPad Pro Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Pro (12,9").

iPad Air (5. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2022

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2588 på iPad Air (5. generation)

• A2589, A2591 på iPad Air (5. generation) Wi-Fi + Cellular

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air (5. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*

• Touch ID-sensor i den øverste knap

Se de tekniske specifikationer for iPad Air (5. generation).

iPad Air (4. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2020

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2316 på iPad Air (4. generation)

• A2324, A2325, A2072 på iPad Air (4. generation) Wi-Fi + Cellular

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air (4. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*

• Touch ID-sensor i den øverste knap

Se de tekniske specifikationer for iPad Air (4. generation).

iPad Air (3. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2019

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2152 på iPad Air (3. generation)

• A2123, A2153 på iPad Air (3. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2154 på iPad Air (3. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air (3. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Air (3. generation).

iPad Air 2

Intet alternativ leveret til billede
  • År: Ultimo 2014

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1566 på iPad Air 2

• A1567 på iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air 2 Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad Air 2.

iPad Air

Intet alternativ leveret til billede
  • År: Ultimo 2013 og primo 2014

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1474 på iPad Air Wi-Fi

• A1475 på iPad Air Wi-Fi + Cellular

• A1476 på iPad Air Wi-Fi + Cellular (TD-LTE), lanceret primo 2014

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad Air Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera, vidvinkelkamera på bagsiden*

Se de tekniske specifikationer for iPad Air.

iPad mini (6. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2021

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2567 på iPad mini (6. generation)

• A2568 på iPad mini (6. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2569 på iPad mini (6. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad mini (6. generation) Wi-Fi + Cellular

• Kamera på bagsiden med blitz

• Touch ID-sensor i Touch ID-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini (6. generation).

iPad mini (5. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2019

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2133 på iPad mini (5. generation)

• A2124, A2126 på iPad mini (5. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2125 på iPad mini (5. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad mini (5. generation) Wi-Fi + Cellular

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini (5. generation).

iPad mini 4

Intet alternativ leveret til billede
  • År: Ultimo 2015

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1538 på iPad mini 4

• A1550 på iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad mini 4 Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini 4.

iPad mini 3

Intet alternativ leveret til billede
  • År: Ultimo 2014

• Kapacitet: 16 GB, 64 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1599 på iPad mini 3

• A1600 på iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på venstre side af iPad mini 3 Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad mini 3.

iPad mini 2

Intet alternativ leveret til billede
  • År: Ultimo 2013 og primo 2014

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1489 på iPad mini 2 Wi-Fi

• A1490 på iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular

• A1491 på iPad mini 2 Wi-Fi + Cellular (TD-LTE), lanceret primo 2014

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på venstre side af iPad mini 2 med Retina-skærm Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad mini 2.

iPad mini

Intet alternativ leveret til billede
  • År: ultimo 2012

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1432 på iPad mini Wi-Fi

• A1454 på iPad mini Wi-Fi + Cellular

• A1455 på iPad mini Wi-Fi + Cellular (MM)

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på venstre side af iPad mini Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad mini.

iPad (10. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2022

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnumre (på bagsiden):

• A2696 på iPad (10. generation)

• A2757 på iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2777 på iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular (kun Kinas fastland)

• A3162 på iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular (kun Kina, fastlandet)

• Sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (10. generation) Wi-Fi + Cellular

• Kameraer:

• Ultravidvinkelkamera på den lange side

• Vidvinkelkamera på bagsiden

• Touch ID-sensor i den øverste knap

Se de tekniske specifikationer for iPad (10. generation).

iPad (9. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2021

• Kapacitet: 64 GB, 256 GB

• Modelnumre (på bagsiden):

• A2602 på iPad (9. generation)

• A2604 på iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular

• A2603 på iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular (kun Nordamerika)

• A2605 på iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular (kun på det kinesiske fastland)

• Sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (9. generation) Wi-Fi + Cellular

• Ultravidvinkelkamera på forsiden

• Vidvinkelkamera på bagsiden

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (9. generation).

iPad (8. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2020

• Kapacitet: 32 GB, 128 GB

• Modelnumre (på bagsiden):

• A2270 på iPad (8. generation)

• A2428, A2429, A2430 på iPad (8. generation) Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (8. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og bagsidekamera

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (8. generation).

iPad (7. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2019

• Kapacitet: 32 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A2197 på iPad (7. generation) Wi-Fi

• A2200, A2198 på iPad (7. generation) Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-sim-kort sidder på højre side af iPad (7. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og bagsidekamera*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (7. generation).

iPad (6. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2018

• Kapacitet: 32 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1893 på iPad (6. generation) Wi-Fi

• A1954 på iPad (6. generation) Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-sim-kort sidder på højre side af iPad (6. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og bagsidekamera*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (6. generation).

iPad (5. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2017

• Kapacitet: 32 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1822 på iPad (5. generation) Wi-Fi

• A1823 på iPad (5. generation) Wi-Fi + Cellular

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til nano-SIM-kort sidder på højre side af iPad (5. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og bagsidekamera*

• Touch ID-sensor i Hjem-knappen

Se de tekniske specifikationer for iPad (5. generation).

iPad (4. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: ultimo 2012

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1458 på iPad (4. generation) Wi-Fi

• A1459 på iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular

• A1460 på iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular (MM)

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til mikro-SIM-kort sidder på højre side af iPad (4. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime HD-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad (4. generation).

iPad (3. generation)

Intet alternativ leveret til billede
  • År: primo 2012

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1416 på iPad (3. generation) Wi-Fi

• A1430 på iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular

• A1403 på iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular (VZ)

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til mikro-SIM-kort sidder på højre side af iPad (3. generation) Wi-Fi + Cellular

• FaceTime-kamera og iSight-kamera*

Se de tekniske specifikationer for iPad (3. generation).

iPad 2

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2011

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1395 på iPad 2 (Wi-Fi)

• A1396 på iPad 2 (GSM-model)

• A1397 på iPad 2 (CDMA-model)

• Hvid eller sort kant på forsiden

• Kortholderen til mikro-SIM-kort sidder på højre side af iPad (kun GSM-model)

• FaceTime-kamera og kamera på bagsiden*

Se de tekniske specifikationer for iPad 2.

iPad

Intet alternativ leveret til billede
  • År: 2010

• Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB

• Modelnummer (på bagsiden):

• A1219 på iPad (Wi-Fi)

• A1337 på iPad (Wi-Fi + 3G)

• Sort kant på forsiden

• Kortholder til standard-SIM-kort på iPad (Wi-Fi + 3G)

Se de tekniske specifikationer for iPad.

* FaceTime er ikke tilgængelig i alle lande eller områder.