Det kan du forvente, når du importerer redigerede fotos fra iPhone, iPad eller iPod til Mac eller pc

De fleste programmer viser den oprindelige, uredigerede version af billedet.

Billeder, du importerer til din computer direkte fra din iOS-enhed, vises som det originale billede i iPhoto, Aperture og Finder. Du vil måske se .AAE-arkiver på din enhed, når du gennemser indholdet på den med henblik på import. Disse arkiver indeholder de redigeringer, der er foretaget på enheden, og er ikke et udtryk for et problem med billederne.

Sådan importerer du redigerede fotos til din computer

Hvis du vil se den redigerede version af et foto på en Mac-computer eller pc, der ikke automatisk importerer den redigerede version:

Der gemmes en kopi af den redigerede version på din computer, men du vil ikke kunne gendanne den oprindelige, uredigerede version.