Sådan virker fotos importeret på Mac eller pc fra iPhone, iPad eller iPod

De fleste programmer viser den oprindelige, uredigerede version af billedet.

Hvis du importerer billeder på din computer direkte fra en iOS-enhed, vises det oprindelige billede i iPhoto, Aperture og Finder. Når du leder efter det, du vil importere, bemærker du måske AAE-arkiverne på enheden. Disse arkiver indeholder de billedændringer, der er foretaget på enheden, og er ikke tegn på problemer med billedet.

Import af redigerede billeder på din computer

Gør følgende, hvis du vil se den redigerede version af en video på en Mac eller pc, der ikke automatisk importerer den redigerede version:

• Brug AirDrop eller e-mail til at sende billedet til dig selv.
  • Hvis du har aktiveret iCloud-fotobiblioteket, kan du også hente billedet via webappen Fotos på iCloud.com.

Der lægges en kopi af den redigerede version på computeren, men du kan ikke gå tilbage til den oprindelige, uredigerede version.